به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی کمپین با کودکان حرم، در روز تاسوعا و پاسداشت علمدار کربلا و مدافع حرم اهل بیت (ع) حضرت ابوالفضل العباس (ع) پایگاههای کمک به کودکان آواره سوری همچنان به کار خود ادامه داد ودر محل اقامه نمازجمعه شاهد استقبال گسترده نمازگزاران تهرانی بود که کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را به پایگاههای کمپین با کودکان حرم تحویل دادند.
همچنین در روز عاشورا نیز مردم شریف ایران با تاسی از فرهنگ گذشت و ایثار و جهاد ابا عبدالله الحسین (ع)بار دیگر حمایت خود را از کمپین با کودکان حرم رسما نشان دادند.بیش از چهار سال و نیم از جنگ ویرانگر داخلی در سوریه می گذرد.گذشت زمان شکل آسیب هایی که مردم بی گناه با آن دست به گریبانند را تغییر داده است.
بیماری های عصبی، بیماریهای واگیردار و غیر واگیردار و پریشان احوالی ناشی از بی اطلاعی از سرنوشت و آینده جنگ، مردم سوریه را دچار فرسودگی و آسیب های جدی کرده است.
جهان با انعکاس اخبار تکان دهنده مردم آواره و مستاصل سوری وادار به واکنش شد.دیدن تصویر جسد کودک آواره در ساحل، توانست مردم دورترین کشورها را به عکس العمل وا دارد.
با اطمینان می توان گفت که ایران و سوریه ثابت کرده اند که دو کشور دوست و خیرخواه یکدیگرند تا آنجا که کمک و هم دردی ایران از سطح دولتی به سطح ملی و مردمی نیزرسیده است.
حسن شمشادی دبیر خبری کمپین گفت: کمپین «با کودکان حرم» طی یک حرکت خودجوش و مردمی با مشارکت پنج هزار نفر از نیروهای جهادی و فعال اجتماعی تشکیل و در پایگاههایی که به این منظور در نظر گرفته شده است از جمله در میادین اصلی، معابر، ایستگاههای مترو، مساجد وهیات های شهر تهران، مستقر و فعالیت دارد و هدف «کمپین با کودکان حرم» این است تا از طریق ایجاد پایگاه هایی در سطح شهر تهران این کمکها را جمع آوری نموده و درقالب کاروان امدادی «با کودکان حرم» به دست کودکان آواره سوری که از حداقل های زندگی نیز محروم میباشند برسانیم و در حال حاضر کمک های نقدی و غیر نقدی از جمله اقلام خوراکی فاسد نشدنی، پوشاک، پتو و... می باشد و شماره حساب 100801085027 برای واریز کمک های نقدی غیرمستقیم مردمی برای این کمپین پیش بینی شده است. کمپین با کودکان حرم در دهه اول محرم و همزمان با برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در مصلی تهران آغاز بهکار کرد.
وی در باره فعالیت این کمپین گفت:«مردم مهربان ایران بارها و بارها نشان دادهاند هر کجا که موضوع کمک به همنوع باشد پیشقدم هستند، ما با ایمان به همین روحیه انساندوستی ایرانیها اقدام به برپایی پایگاههایی برای جمعآوری کمکهای غیرنقدی کردهایم. البته در حال حاضر این پایگاهها تنها در شهر تهران ایجاد شده و مردم شهرهای دیگر میتوانند کمکهای خود را به هیئات مذهبی که در جریان این امر هستند اهدا کنند».
دبیر خبری این کمپین میگوید: هماکنون با ۷۲ پایگاه فعال، آماده دریافت کمکهای نقدی و غیرنقدی شهروندان است. ۲۲پایگاه از این پایگاهها در ایستگاههای مترو و ۵۰پایگاه دیگر در میادین اصلی شهر ایجاد شده است. شهروندانی که تمایل دارند به آوارگان سوری کمک کنند میتوانند با مراجعه به یکی از این ۷۲ پایگاه، اقلام مورد نیاز را هدیه کنند»شایان ذکر است که با ادامه کار کمپین نهادها و سازمانهای مختلف اعلام آمادگی خود را از حمایت و مشارکت درآن اظهار داشتند. اعضای شورای شهردر یکصد و نود و هفتمین جلسه علنی شورای شهر و با اعلام حمایت شورای شهر تهران از کمپین با کودکان حرم از اعضای این شورا خواستند برای جلب حمایت های مردمی از این حرکت با مردم تعامل داشته باشند. همچنین یک روز از حقوق اعضا به عنوان کمک به کمپین تخصیص یابد که با موافقت اعضا به تصویب رسید.مشارکت مردمی طی مراسم مذهبی و عزاداری های این دهه از جمله مراسم شیرخوارگان حسینی قابل توجه و تقدیر بود.دبیر خبری کمپین با اشاره به اینکه در بحث تبلیغات شهری و مکان یابی برای استقرار غرفه ها شهرداری همکاری بسیار خوبی با ما داشته است.
این مسئول اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، امور مساجد و دفتر اعزام مبلغ دانشگاه امام صادق (ع)و نیز سازمان اوقاف و امور خیریه ،کمیته امداد امام خمینی رحمه الله علیه و سازمان هلال احمرتا کنون همکاری خوبی با این کمپین داشته اند.این حرکت به میانه راه خود رسیده و تا امروز بازخورد در خور توجهی داشته که از روحیه انساندوست و خیر مردم شهر تهران انتظار می رفت. امید است با عنایت پروردگار متعال و لطف و توجه ائمه اطهار در این ایام سوگ و ماتم، این کمپین بتواند مرهمی بر دردهای مردم و به خصوص کودکان آواره کشور سوریه باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت