«ملوان‌ زبل» دانش‌آموزان را تهدید می‌کند!

کارشناس پیشگیری از اعتیاد بهزیستی گفت: در حال حاضر 2 هزار و 500 مخدر توهم‌ زا در سطح دنیا وجود دارد و سوداگران مواد مخدر بر فروش و عرضه این نوع مواد مخدر تمرکز کرده‌اند.
کد خبر: ۸۴۸۵۳۹
«ملوان‌ زبل» دانش‌آموزان را تهدید می‌کند!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از تاکیدهای مدیرکل بهزیستی بر استفاده از دانش‌ روز و معرفی مواد مخدر نوین است که تلاش شده در دوره‌های آموزشی به معرفی مواد مخدر جدید پرداخته ‌شود.

در تقسیم‌بندی‌های صورت گرفته، گروه‌های مخدرها، محرک‌ها و توهم‌زاها تشکیل شده که ماده مخدر « بی‌تی » جزء گروه توهم‌زاها است که متاسفانه این گروه مورد استقبال قرار می‌گیرند.

در حال حاضر 2 هزار و 500 مخدر توهم‌زا در سطح دنیا وجود دارد و سوداگران مواد مخدر بر فروش و عرضه مواد مخدر توهم‌زا تمرکز کرده‌اند.

از این تعداد ماده مخدر یک‌هزار و 800 نوع ماده مخدر در ایران وجود دارد که بر اساس این ارقام، مواد مخدر توهم‌زا 72 درصد از مواد مخدر موجود در کشور را به خود اختصاص داده است.

میلاد مشایخی با اشاره به اینکه باید بکوشیم از چرخه قاچاق مواد مخدر جلوتر باشیم، اظهارکرد: استفاده از توهم‌زاها، دروازه‌ای برای استفاده از محرک‌ها است که با توجه به این موضوع، وجود این مقدار ماده مخدر توهم‌زا در کشور خطرناک است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ چرخه قضایی برای جلوگیری از توزیع «بی‌تی» در کشور وجود ندارد، افزود: چرخه قاچاق مواد مخدر در صدد است تا مواد مخدر جدید مانند «بی‌تی» را با عنوان دیگری در بازار عرضه کند که تاکنون نیز موفق بوده و هم اکنون این ماده مخدر به راحتی در بازارهای داخلی، مغازه‌ها و حتی سوپرمارکت‌ها یافت می‌شود.

وی ادامه داد: ماده مخدر «بی‌تی» برای نخستین‌بار در کشور هند کشف و مورد استفاده قرار گرفت که امروزه به راحتی در کشور ما به فروش می‌رسد.

کارشناس پیشگیری از اعتیاد گفت: ماده مخدر «پان» نیز یکی دیگر از مخدرها است که با نام‌های ملوان زبل، راجا، پاستیل، چاآریا و... به دلیل نبود آگاهی در بین افراد کشور به راحتی به فروش می‌رسد.

مشایخی تاکید کرد: ماده مخدر «بی‌تی» متشکل از آهک خاص، ساخارین، ماده گل، تنباکوی خاص هند، کربنات و منیزیم است که تاثیر شگرف و مخربی را بر روی سیستم عصبی مرکزی بدن گذاشته و با ایجاد سرخوشی احساس نشاط و انرژی را در فرد استفاده کننده ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اینکه قاچاقچیان در بخش تبلیغات مواد مخدر از ما جلوتر هستند بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر این ماده مخدر در مدارس کشور و در بین دانش‌آموزان مورد استفاده قرار گرفته که با توجه به این مهم ضروری است در راستای افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی در حوزه این ماده مخدر اقدام کنیم.

کارشناس پیشگیری از اعتیاد افزود: نمایندگان دستگاه‌های اجرایی می‌توانند برای برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد با هماهنگی معاونت پیشگیری بهزیستی اقدام کنند.


برای مطالعه اخبار بیشتر از جام جم آنلاین به اینجا کانال تلگرام این سایت مراجعه کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها