به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، مهدی نوید ادهم با اشاره به مصوبه نهصد و پانزدهمین جلسه این شورا اظهار داشت: در اجرای قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و به منظور ایجاد زمینه برای ارتقای سوابق تحصیلی دانشآموزان و تأثیر آن در آزمون ورودی دانشگاهها، این ماده واحده به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش و تأیید رئیس جمهور رسیده است.
وی افزود: بر اساس این قانون به فارغالتحصیلان دوره متوسطه (از سال 84 به بعد) که متقاضی ترمیم و ارتقای نمرات دروس نهایی خود هستند، اجازه داده میشود صرفاً برای یک بار به صورت داوطلب آزاد، ثبت نام کرده و در یکی از نوبتهای امتحانی (خرداد، شهریور و دی ماه)، دروس مورد نظر خود را مجدداً انتخاب و در آزمون مربوط شرکت کنند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به تهیه شیوه نامه اجرایی این مصوبه توسط وزارت آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: هزینههای مربوط به برگزاری امتحانات و صدور گواهینامههای لازم بر عهده داوطلبان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
از وقتی كه این خبر رو شنیدم در پوست خود نمیگنجم!!! این خبر من رو به شدت متحیر كرد. چون كه یكی از دلایلی كه نتونستم رتبه دلخواهمو كسب كنم همین معدل سوم دبیرستان بود. اولین سالی كه تاثیر مثبت معدل لحاظ كردند میشد همزمان با كنكور ما سال (90)!! كه ما خیلی جا خوردیم كه ای كاش برای درس های دبیرستان تلاش كرده بودیم. با وجود اینكه الان پرستاری میخونم و آینده كاریم روشن هست ولی باز این جرقه امید در زندگی من زده شد كه دوباره به فكر كنكور با سوابق تحصیلی عالی باشم!!!
اگر واقعا كسی براش نمرش اهمیت نداشته باشه خب امتحان نمیده . یا اگه كسی معذرت میخواما كند ذهن باشه بازم امتحان بده همون آش و همون كاسه هست.
خواهشا قبل از قضاوت خودتونو بزارید جای امثال من كه چه بلاهایی سرشون اومده .
خدا كنه طرح تصویب بشه و تو كنكور 95 اعمال شه