به گزارش ایسنا، عباس آخوندی برای نخستین بار برنامه وزارت خانه تحت مدیریت خود را درباره آزادراه تهران شمال به طور قطعی و به تفکیک قطعات 5 گانه آن ارائه کرد که نشان از نهایی شدن کار اجرایی بر روی این پروژه عمرانی دارد.
به گفته آخوندی، به جز قطعه چهار این آزادراه که به طور کامل افتتاح شده و البته قطعه 5 که به منظور تسهیل ارتباط میان چالوس و نقاط غربی و شرقی خزر ساخته خواهد شد کار بر روی سه بخش دیگر با قدرت ادامه داشته و کار تا پایان 96 نهایی می شود.
آخوندی قطعه نخست که از نظر مسافت اهمیت بسیاری دارد را درفهرست پروژه هایی قرار داده که تا پایان 95 به بهره بردای کامل می رسد.
این قطعه که از سال ها قبل در دست ساخت بوده و در اختیار بنیاد مستضعفان قرار داشته در دولت یازدهم بار دیگر تعیین تکلیف شد تا در حضور سعیدی کیا رییس این بنیاد و جهانگیری معاون اول رییس جمهور افتتاح آن به پایان سال95 موکول شود.
در کنار این قطعه، اما بخش های میانی این راه بسیار مهم نیز قرار دارند که در ماه های گذشته طبق اعلام وزارت راه پیشرفت فیزیکی خاصی نداشته و تنها در مرحله برنامه ریزی مانده بودند. با وجود شرایط آنها اما آخوندی وعده داده قطعات دو و سه به طور کامل در سال96 به بهره برداری برسند.
آخوندی در توضیح این دو قطعه گفته که هرچند کار بر روی آنها بسیار سخت بوده و با توجه به کیلومتر ها تونل به سختی به پیش می روند اما با برنامه ریزی های صورت گرفته در آینده نزدیک نهایی میشوند.
این وعده وزیر راه که البته هنوز به طور رسمی در قالب برنامه های اجرایی در نیامده می تواند یک عرصه بسیار تاثیر گذار را برای آخوندی رغم بزند.
از یک سو به پایان رساندن پروژه ای که تاکنون چندین وزیر به خود دیده و هرگز به پایان نرسیده می تواند برای آخوندی یک اعتبار تاریخی به همراه آورد و از سوی دیگر عمل نکردن به این وعده وزیر راه روحانی را نیز به سرنوشت وزرای دیگری که هرگز بار این آزادراه را به دوش نکشیدند قرار می دهد، باید دید سرنوشت این آزادراه در دولت یازدهم به سر منزل مقصود می رسد یا باز هم ارثیه ای بزرگ برای آیندگان خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت