در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
آنچه مدنظر ماست گنجاندن موضوعاتی همچون آموزش و ارتقای فرهنگ جامعه نسبت به جایگاه زن و خانواده، ارتقای نقش زن در خانواده و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برای این قشر است البته موضوعات دیگری را نیز دنبال میکنیم که تعمیم و توسعه ازدواج، پیشگیری از طلاق و جبران بحران جمعیتی از جمله آنهاست.
در عین حال تلاش شورای فرهنگی و اجتماعی زنان بر این معطوف است که حضور اجتماعی زنان تقویت شود و آنها بتوانند در حوزههای اجتماعی و فرهنگی حضوری پررنگ داشته باشند که ورود به فعالیتهای غیردولتی، حضور در سازمانهای مردم نهاد و خیریهها مدنظر ماست. همچنین میکوشیم موضوع اشتغال زنان در برنامه ششم توسعه دیده شود و البته مهمتر از آن بحث ارتقای تواناییهای زنان تا چنانچه دچار آسیب شدند، بتوانند خودکفا بوده و استقلال خود را حفظ کنند؛ در واقع در این بخش تاکید بر کارآفرینی زنان است.
ما انتظار داریم در برنامه ششم توسعه موضوع اشتغال زنان بخوبی دیده شود؛ زیرا سیاستهای اشتغال در این بخش بیش از 20 سال است که صاحب مصوبه قانونی است که ما سعی میکنیم با نگارش برنامه عمل برای این مصوبه، اجرایی شدن اشتغال زنان را وارد برنامه ششم کنیم.
در واقع چون بصراحت میتوان گفت که همه 14 موضوع مهم مندرج در ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه که مربوط به زنان و خانواده است مغفول و بر زمین مانده، شورای فرهنگی، اجتماعی زنان برای همه این موضوعات راهکار عملی و برنامه تهیه کرده تا در برنامه ششم توسعه بار دیگر دیده شوند و با تقسیم کار ملی و اختصاص بودجه مناسب برای این برنامهها، چرخه خدمت به زنان فعال شود.
دکتر کبری خزعلی - رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد