
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
دکتر علی لاریجانی در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار به موضوع هسته ای کشورمان اشاره کرد و افزود: آنچه در این مسیر مهم است صحت پیمودن این راه است.
رئیس قوه مقننه گفت: در 12 سال گذشته همه حرکت ها در زمینه هسته ای با دقت زیر ذره بین بوده است.
لاریجانی با اشاره به اینکه در این مدت تعامل با غرب و ایستادگی ها به صورت سرسری نبوده و پشت همه اقدامات فکر شده است، افزود: در این مقطع که ایران مذاکرات را جدی تر دنبال می کند اقدامی تاکتیکی نیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در زمینه چارچوب ها، علل و هدایت این مسیر مذاکرات بحث های طولانی شده و اینگونه نبوده است که یک نفر تصمیم بگیرد بلکه همه ابعاد هسته ای در نظر گرفته شده است.
وی با بیان این که در مسائل هسته ای و مذاکرات، فراز و فرودهای زیادی داشته ایم و پیشنهادها و گفت و شنودها راحت نبوده است، افزود: در طول سال های پس از انقلاب، مذاکرات هسته ای سخت ترین و پرتنش ترین مذاکرات بوده است.
لاریجانی گفت: نتیجه بدست آمده در مذاکرات، جاده یک طرفه نبوده بلکه گفتگوها پرچالش بوده است و آنچه روی کاغذ می بینیم تنها یک وجه آن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: این خاتمه کار نیست بلکه خاتمه یک دوره و آغاز دوره جدیدی است.
لاریجانی گفت: اکنون در برابر این مذاکرات، «راه شوسه» نیست چرا که با این موجودات موذی که در برابر ما قرار دارند هر روز جنجالی جدید بوجود می آورند و در مقابل این سند اکنون مسئله پارچین را برای تأثیرگذاری در مسائل بین المللی و داخلی مطرح می کنند.
وی با بیان اینکه آنان می خواهند رفت و آمدها در زمینه مذاکرات را به «الم شنگه ای» بدل کنند، افزود: مسائل هسته ای سطحی نیست و تردیدی نداریم که رژیم صهیونیستی از مذاکرات ناراحت است و بنا دارد پول هایی خرج کند تا در مسیر مذاکرات مشکل ایجاد کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این سند باید به خوبی فهم شود و در تبیین آن صادقانه عمل کرد.در این سند البته داد و ستدهایی رخ داده است و حداکثر درخواست های ما را شامل نمی شود اما باید توجه داشت که تیزهوشی در این زمینه وجود داشته است و نکات اصلی ما که وجود غنی سازی و برداشته شدن تحریم ها بوده رعایت شده است.
رئیس قوه مقننه افزود: از نظر ما این نخستین بار است که کشورهای گردن کلفت غنی سازی جمهوری اسلامی ایران را قبول کردند و این مسئله در ایران تثبیت شده است.
لاریجانی گفت: همان کشورهایی که می گفتند پیچ و مهره های صنعت هسته ای کشورمان باید باز شود نه تنها نتوانستند این کار را انجام دهند بلکه بر غنی سازی هسته ای در ایران در سند وین تاکید کردند و این گام بسیار مهمی است.
وی با بیان این که در طول سال های گذشته از نزدیک با جریان مذاکرات و مسائل هسته ای مواجه بودم گفت: این دستاوردی بزرگ و پایه ای برای ایران است چرا که همواره در این شرایط نمی مانیم و به سمت صنعتی شدن گام برمی داریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: جمهوری اسلامی ایران در این بخش برد قوی داشته است.
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر