آلمان شریک نخست ایران در بخش پاییندستی، تجهیزات، پتروشیمی، پالایشگاه و ساخت توربین است و زیمنس، لورگی، لینده شرکتهای طرف قرارداد ایران در پارس جنوبی هستند.
معاون امور بینالملل و بازرگانی وزیر نفت در گفتوگو با شانا با بیان این که هیات ٦٠ نفره آلمانی به دعوت بیژن زنگنه، وزیر نفت برای گسترش روابط سیاسی و تجاری وارد تهران میشوند، افزود: این هیات عالی رتبه قرار است در تهران درباره نحوه همکاریهای اقتصادی و سیاسی با همتایان خود دیدار و گفتوگو کنند.
امیرحسین زمانینیا با تائید حضور شرکتهای بزرگ آلمان همچون لینده و زیمنس در این هیات تجاری درباره دیدارهای این هیات اقتصادی - سیاسی در تهران گفت: این هیات تجاری قرار است علاوه بر دیدار با وزیر نفت با محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، ولیالله سیف، رئیس کل بانک مرکزی، حمید چیتچیان، وزیر نیرو و همچنین اعضای اتاق بازرگانی درباره چگونگی همکاریها بعد از لغو تحریمها گفتوگو کنند.
وی افزود: قائممقام صدراعظم آلمان همچنین قرار است دیدار و گفتوگویی با دکتر حسن روحانی، ریاست جمهوری داشته باشند.
سفر هیات آلمانی به تهران همزمان با مذاکرات در جریان ایران و 1+5 در وین میتواند نقطه احتمالی شروع همکاری ایران و اتحادیه اروپا پس از برداشته شدن تحریم باشد. با توجه به نقش و قدرت ایران در منطقه و افزایش این قدرت پس از لغو تحریمها قطعا گسترش این روابط به نفع طرفین خواهد بود؛ ضمن این که وجود منابع غنی نفت و گاز ایران و جذابیت آن، برای سرمایهگذاران آلمانی غیرقابل چشمپوشی است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت