
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
او با اشاره به سبک زندگی غربی و نامناسب فعلی گفت: فرهنگ صحیح غذایی که ریشه در سنت وآموزههای ما دارد باید بیشتر از این جدی گرفته شود. جنتدوست افزود: واقعا حیف است با این تنوع که در فرهنگ غذاییمان داریم، سفرههایمان از غذاهای فرنگی پر شود.
این نویسنده و آشپز تاکید کرد: در هر کشوری سالیان سال زمان برده تا مردمانش بفهمند چه بخورند که در آن آب و هوا بهتر زندگی کنند و سالم بمانند. به عنوان مثال مردم هند غذاهای تند و پر ادویه میخورند تا بتوانند در هوای شرجی هند زندگی کنند. یا در ایران غذاهایی که در شمال میخورند با غذاهایی که در آذربایجان خورده میشود یکسان نیست. حال چرا باید این فرهنگ غذایی غنی را زیر پا بگذاریم و سراغ غذاهای ملل دیگر برویم که اصلا ربطی به سنت ایرانی ندارد .
او با اشاره به ضرورت معرفی فرهنگ ایرانی به جهان تاکید کرد: هرجای دنیا بروید حتی در کشورهای اروپایی خواهید دید در بهترین هتلهایشان یک رستوران چینی یا هندی هست اما رستورانی با غذاهای ایرانی نمیبینید به دلیل این که نتوانستیم فرهنگ غذایی ایران را بخوبی معرفی کنیم .
جنت دوست درباره موفقیت کتابش هم توضیح داد: کتاب آشپزی ایرانی را در 800 صفحه نوشتم. وقتی شروع به نوشتن کتاب کردم همه نظر داشتند آشپزی ملل را بنویسم که قطعا فروش بیشتری دارد اما من گفتم من یک سرآشپز ایرانیام و بهتر است اول غذاهای ایرانی ثبت شود تا به تمام دنیا معرفی شود.
در نمایشگاه کتاب فرانکفورت این اثر دیده شد و جزو آثار منتخب بود و در غرفه لایپزیک آلمان در رده کتابهای برترجهان قرار گرفت.
پس از شش ماه بدون اینکه بنده خبر داشته باشم کتابم را در مسابقات تخصصی کتاب آشپزی گورمند در شهر پاریس شرکت دادند که خوشبختانه بین 26هزار عنوان کتاب جزو هفت کتاب منتخب جهان شد وهمچنین در مسابقات جهانی چین هم رتبه نخست را به خود اختصاص داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: