بان کی مون ، دبیر کل سازمان ملل متحد با تاکید ویژه بر این که تا سال 2050 بیست درصد از جمعیت جهان را افراد سالمند تشکیل دهند در پیامی درباره روز جهانی آگاهی از بدرفتاری با سالمندان نوشت :
این موضوع که افراد متعلق به نسل های گذشته غالبا مورد غفلت و بد رفتاری واقع می شوند، حقیقتی نگران کننده و تاسف بار است. عموما این واقعیت تلخ توسط گروه های اصلی جامعه نادیده گرفته می شود. این در حالی است که افزایش سن جمعیت جهان، ضرورت ترویج و دفاع از حقوق سالمندان را دوچندان کرده است وانتظار می رود تا سال 2050 بیست درصد از جمعیت جهان را افراد سالمند تشکیل دهند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای رفع این بی عدالتی، 15 ژوئن را بعنوان "روز جهانی آگاهی از بد رفتاری با سالمندان" برگزیده است. این یادبود سالیانه کمک کرده است تا در مورد مسائلی که زمانی ممنوع شناخته می شدند بحث های نوظهوری در جهان آغاز گردد. این در حالیست که افراد گرد هم جمع می شوند تا از حقوق سالمندان جهت داشتن زندگی عاری از خشونت و بد رفتاری حمایت کنند.
بد رفتاری با سالمندان تصویر پرستاری بی عاطفه را برای بسیاری تداعی می کند که قربانی او را به درستی نمی شناسد. در حالیکه این مسئله اسفناک وجود دارد، غالبا این افراد خانواده هستند که مرتکب خشونت می شوند که شامل بی توجهی و سوء استفاده روانی، مالی و جسمی است. مطالعات نشان داده اند که عواملی از قبیل سن، جنسیت و استقلال خطر بد رفتاری را بالا می برد و زنان بیشترین تعداد قربانیان را تشکیل می دهند.
سازمان ملل متحد در این روز با همکاری شرکای خود در سراسر جهان فعالیت هایی را جهت یافتن راه حل سازمان دهی می کند و ما از تمامی مردم می خواهیم تا از این تلاش ها حمایت کنند.
معمولا جرم ناراحت کننده بد رفتاری با سالمندان بی سرو صدا و مخفیانه رخ می دهد که پاسخی رسا و عمومی به آن بسیار مهم است. بیایید قصد خود را برای پایان دادن به این مشکل به عنوان بخشی از تلاش های گستره خود جهت فراهم آوردن زندگی با عزت برای همه تحکیم بخشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: