داوود میرشکار گفت: با وجود اینکه حدود ۱۰ سال قبل محیط زیست هرمزگان مبلغی را بابت دریافت قطعه زمینی جهت راهاندازی اداره محیط زیست در منطقه آزاد کیش پرداخت کرده، اما هنوز اداره کل در منطقه آزاد کیش مستقر نشده است بنابراین اطلاعاتی که در خصوص مسائل و مشکلات زیست محیطی این منطقه داریم، همه بر مبنای دادههای منطقه آزاد کیش است و محیط زیست خود نمیتواند آنها را بررسی کند.
وی افزود: در مورد مرگ هزاران قطعه ماهی که روزهای گذشته در منطقه آزاد کیش تلف شدهاند، هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست و هر آنچه که میدانیم بر اساس دادههای منطقه آزاد کیش است اما آنچه که مشخص است، این ماهیان تعدادی از ماهیان ریز سطحزی بودهاند که عوامل مختلفی میتواند موجب مرگ و میر آنها شده باشد.
مدیرکل دفتر زیست بومهای دریایی سازمان محیط زیست افزود: احتمال اینکه این ماهیان بر اساس تجمع عروسهای دریایی در این منطقه تلف شده باشند، بسیار ضعیف است.
وی یادآور شد: بروز کشند سرخ در حوالی این منطقه و یا ریختن ماهیان فاسد شده توسط شناورهای شیلاتی و همچنین آلودگیهای نفتی از مواردی است که به احتمال زیاد ممکن است باعث تلف شدن این ماهیان شده باشند.
میرشکار در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته میشود تاکنون در این منطقه چنین موردی پیش نیامده است، گفت: تاکنون مرگ و میر ماهیان در این منطقه توسط محیط زیست نیز رصد نشده اما بعد از این به دلیل رعایت نشدن مبانی توسعه پایدار، در این منطقه شاهد فجایع بسیار بدتر از این در محیط زیست دریایی خواهیم بود.
مدیرکل دفتر زیست بومهای دریایی سازمان محیطزیست افزود: متاسفانه مسئولان دستگاه ها تصور نادرستی از اقتصاد مقاومتی دارند و تنها با فشار آوردن به محیط زیست و در مناطق ساحلی به محیط زیست دریایی، سعی بر اجرای اقتصاد مقاومتی دارند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت