به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، محمد یوسفی در مصاحبه با این رادیو، افزود: قبل از عید این نرخ ها به بالای 7500 تومان هم رسیده بود که در سطح خرده فروشی باز هم بیشتر عرضه می شد.
وی گفت: به دلیل کاهش قابل توجه تقاضا و همچنین افزایش عرضه بخشی از گوشت ذخیره سازی شده، قیمت ها در حال حاضر به ضرر تولیدکننده است و با این روند میزان جوجه کشی برای فصل آینده کاهش خواهد داشت.
یوسفی گفت: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان را در پیش داریم از دولت می خواهیم از طریق شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید مازاد عرضه و ذخیره سازی آن اقدام کند تا علاوه بر ساماندهی قیمت ها از ضرر تولیدکنندگان نیز جلوگیری شود.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تاکید کرد: هدف ما نه گرانفروشی است و نه می خواهیم تولید کننده ضرر کند و اگر سیاست های تنظیم بازار بموقع و با هوشمندی اجرا شود می توانیم به ثبات نسبی در تولید و عرضه گوشت مرغ و همچنین تعادل قیمت ها حرکت کنیم.
وی پیش بینی کرد روند کاهش قیمت ها تا آخر فروردین و حتی اوایل اردیبهشت ادامه یابد چون تقاضا کشش این عرضه را ندارد و ادامه این روند به برنامه های وزارت جهاد کشاورزی بستگی دارد.
رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت : ظرفیت تولید 2 میلیون 100 هزار تن گوشت مرغ در سال را داریم که معمولا ده درصد این میزان مازاد برنیاز داخلی است .
یوسفی افزود: اگر دولت از صادرات این محصول حمایت کند می توانیم به اقتصادی شدن تولید در این صنعت در روندی پایدار امیدوار باشیم.این صنعت به مدیریت کامل زنجیره تولید و مصرف (مزرعه تا سفره) نیاز دارد. در تولید گوشت مرغ در ایران از هورمون رشد استفاده نمی شود.
وی گفت: در کشورهای خارجی گوشت مرغ در مدت 33 روز تولید می شود که در ایران 55 روز است و روند طبیعی دارد و معمولا سلیقه مصرف کنندگان در داخل استفاده از مرغ های درشت است البته مرغ های کوچک بهتر است چون چربی و ضایعات کمتری دارد و اقتصادی تر هم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید