به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، محمد یوسفی در مصاحبه با این رادیو، افزود: قبل از عید این نرخ ها به بالای 7500 تومان هم رسیده بود که در سطح خرده فروشی باز هم بیشتر عرضه می شد.
وی گفت: به دلیل کاهش قابل توجه تقاضا و همچنین افزایش عرضه بخشی از گوشت ذخیره سازی شده، قیمت ها در حال حاضر به ضرر تولیدکننده است و با این روند میزان جوجه کشی برای فصل آینده کاهش خواهد داشت.
یوسفی گفت: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان را در پیش داریم از دولت می خواهیم از طریق شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید مازاد عرضه و ذخیره سازی آن اقدام کند تا علاوه بر ساماندهی قیمت ها از ضرر تولیدکنندگان نیز جلوگیری شود.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تاکید کرد: هدف ما نه گرانفروشی است و نه می خواهیم تولید کننده ضرر کند و اگر سیاست های تنظیم بازار بموقع و با هوشمندی اجرا شود می توانیم به ثبات نسبی در تولید و عرضه گوشت مرغ و همچنین تعادل قیمت ها حرکت کنیم.
وی پیش بینی کرد روند کاهش قیمت ها تا آخر فروردین و حتی اوایل اردیبهشت ادامه یابد چون تقاضا کشش این عرضه را ندارد و ادامه این روند به برنامه های وزارت جهاد کشاورزی بستگی دارد.
رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت : ظرفیت تولید 2 میلیون 100 هزار تن گوشت مرغ در سال را داریم که معمولا ده درصد این میزان مازاد برنیاز داخلی است .
یوسفی افزود: اگر دولت از صادرات این محصول حمایت کند می توانیم به اقتصادی شدن تولید در این صنعت در روندی پایدار امیدوار باشیم.این صنعت به مدیریت کامل زنجیره تولید و مصرف (مزرعه تا سفره) نیاز دارد. در تولید گوشت مرغ در ایران از هورمون رشد استفاده نمی شود.
وی گفت: در کشورهای خارجی گوشت مرغ در مدت 33 روز تولید می شود که در ایران 55 روز است و روند طبیعی دارد و معمولا سلیقه مصرف کنندگان در داخل استفاده از مرغ های درشت است البته مرغ های کوچک بهتر است چون چربی و ضایعات کمتری دارد و اقتصادی تر هم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: