علیرضا جزینی افزود : ما باید آسیبهای مواد مخدر صنعتی را در رسانهها عنوان کرده و به گوش مردم برسانیم چرا که وقتی آسیبهای کراک را مردم فهمیدند میزان مصرف آن در کشور بسیار کم شد.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: در مورد شیشه نیز باید گفت که وقتی فرد شیشه مصرف میکند رود را دریا و ارتفاع 20 متر را یک متر میبیند و ممکن است خود را از ارتفاع 20 متری به پایین بیندازد به گمان اینکه تنها از فاصله یک متری پریده است.
وی به مسائل زناشویی مصرف کنندگان شیشه نیز اشاره کرد و گفت: فرد مصرف کننده زنش را دیو میبیند و برای کشتن آن اقدام میکند، اخیراً موردی گزارش شده که فردی زن و دخترش را اشخاص دیگری دیده و آنها را کشته است.
جزینی یکی دیگر از اثرات مصرف شیشه و روانگردانها را تجاوز به محارم از سوی مصرف کننده عنوان کرد و ادامه داد: این افراد بعد از مصرف شیشه فرق میان محارم خود و افراد دیگر را تشخیص نداده و به محارم خود تجاوز میکنند.
به گفته وی، هماکنون 26 درصد معتادان کشور مصرف کننده شیشه هستند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مصرف شیشه تنها در دفعات اول و دوم لذت به همراه دارد، گفت: اینکه میگویند شیشه اعتیاد نمیآورد دروغ است و مصرف حتی یک بار آن فرد را معتاد میکند و متأسفانه برای ترک مصرف شیشه پروتکل وجود نداشته و فرد تنها با اراده خود میتواند مصرف شیشه را کنار بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان داده است که مصرف شیشه به علت ترشحاتی که در مغز صورت میگیرد موجب کوچک شدن مغز میشود. ( فارس )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت