«مهرداد نظری» درباره حضورش در سریال «آخرین بازی» گفت: مدتی پیش در یک اثر سینمایی بازی کردم و دستیار کارگردان آن کار مرا به دفتر آقای حسین سهیلی زاده معرفی کرد. بعد از اینکه به دفتر ایشان رفتم، متوجه شدم قرار است تا نقش سرمربی فوتبال را بازی کنم.
وی ادامه داد: هیچ وقت فکر نمیکردم روزی بخواهم نقش سرمربی فوتبال را ایفا کنم چراکه همیشه این شخصیت را دور از خودم میدیدم. در ادامه وقتی در کنار این گروه قرار گرفتم کار کردن هم برایم راحتتر شد و با راهنماییهای کارگردان با شخصیت سرمربی فوتبال آشنا شدم.همیشه برایم سخت بود، اما وقتی وارد شدم به سرعت با این نقش عجین شدم طوریکه در روزهای پایانی دلتنگش هم میشدم.
این بازیگر درباره همکاری با حسین سهیلی زاده ادامه داد:ایشان کارگردان موفقی است و این موضوع را میتوان از سریالهایی که ساخته متوجه شد. زمانیکه سریال پخش شد فکر نمیکردم تا این حد مورد لطف و استقبال قرار بگیرد و همه اینها به خاطر کارگردانی و هدایت خوب حسین سهیلی زاده است.
وی افزود: کارکردن با حسین سهیلی زاده برایم بسیار شیرین بود و خیلی نگران بودم و دغدغه اینکه نقشم خوب دربیاید را داشتم. ایشان نیز همواره به من امید میدادند که نقش در نهایت خوب خواهد شد.
نظری درباره کارهای کودک گفت: بعد از حضورم در نقش حسنی برنامه کودک، قرار بر این بود تا در برنامههای کودک حضور داشته باشم، اما نشد. بعد از این مدت که کمتر در عرصه هنر دیده شدم، برای بازگشت مجدد قصد داشتم از کار کودک شروع کنم و با گروه کودک شبکه دو وارد صحبت و مذاکره شدم و طرحی را هم به آنها ارائه کردم، اما به این دلیل که در حال حاضر و با توجه به شرایط مالی تلویزیون اغلب کارها باید اسپانسر داشته باشند، ما هم از این قاعده مستثنی نبودیم و میبایست اسپانسری را برای خودمان پیدا میکردیم که در همین حین سریال «آخرین بازی» پیشنهاد شد.
بازیگر سریال «بوی گلهای وحشی» درباره اینکه اولویتاش در این سالها کار کودک بوده یا نه نیز بیان داشت: باید بگویم در این مدت در حیطه کودک تجربه بیشتری داشتم و علاوه بر اینکه بازی میکردم نویسندگی کودک هم انجام می دهم. به همین علت تمام سعیام این بود تا فعالیت مجددم را با کار کودک شروع کنم.ضمن اینکه در هر کاری که فکر کنم خوب هستم حاضر خواهم شد و ژانر کودک و بزرگسال برایم فرقی ندارد.
وی اظهارداشت: زمانیکه میخواستم به سمت کارهای هنری بیایم در حقیقت نمی دانستم که ممکن است بیشتردر حوزه کودک به صورت متمرکز فعالیت کنم . ضمن اینکه من از زمان دبیرستان برای بچهها قصه مینوشتم و کار کردن در این ژانر را از سالها پیش در خودم میدیدم، اما اینطور نبود که فکر کنم روزی به صورت جدی این کار را دنبال کنم.
این بازیگر درباره کاراکتر حسنی در برنامه «نوروز 72» گفت: در آن زمان من در این برنامه یک کاراکتر بچه را بازی می کردم که بعد از آن برنامه مورد توجه و لطف مردم و گروه کودک تلویزیون قرار گرفتم و در برنامه کودک مشغول به کار شدم.
وی گفت: برایم جالب است که مردم بعد از گذشت 18سال به من و کاراکتر حسنی لطف دارند و این شخصیت در خاطرشان مانده است و سراغ حسنی را از من می گیرند.
نظری درباره علاقهاش به شخصیت حسنی افزود: من از همان ابتدا بسیار حسنی را دوست داشتم و به عبارتی باید بگویم عاشقش بودم. با اینکه بعد از آن شخصیت، نقش های دیگری را نیز بازی کردم، اما هنوز هم برای او متن و قصه مینویسم و همچنان در وجودم زنده است. ضمن اینکه همان زمان هم بیشتر قصههای این شخصیت را خودم مینوشتم.
وی درباره اینکه شخصیت حسنی تا چه میزان در وجود شما زنده هست، افزود: میتوانم بگویم او کودک درون من است و در طول این سالها همیشه زنده بوده و سعی میکنم کودک درونم را همیشه زنده نگه دارم. الان سالهاست که جای حسنی بین کلاس اولی ها خالیست، مگر چقدر جا می گیرد این یک دانه حسنی کوچولو! توی کلاس اولی ها که این همه سال مهجور مانده است.!دلم نوید این را می دهد که بالاخره به زودی حسنی به کلاس اولی ها برمی گردد.
بازیگر نقش حسنی گفت:آخرین سریالی که در آن بازی کردم، «بوی گلهای وحشی» بود که در سال 85 پخش شد. بعد از آن سریال کار نکردم تا امسال که در یک فیلم سینمایی به نام «ارثیه پرماجرا» و بعد از آن هم سریال آخرین بازی را بازی کردم.
وی در پایان اشاره کرد: اگر این سریال مورد توجه مردم قرار گرفته ماحصل گروه خوب تصویربرداری،صدابرداری، تولید و همه عوامل پشت و جلوی دوربین است.لازم به ذکر است که کار کردن با حسین سهیلی زاده نیز لذت بخش است و من نیز از این همکاری بسیار خرسندم و امیدوارم آخرین بازی، آخرین بازی ام در آثار سهیلیزاده نباشد. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت