به گزارش واحد مرکزی خبر، علی طیب نیا که امروز دوشنبه در چهارمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت سخن می گفت افزود: البته معتقدم اگر از همه امکانات موجود در کشور استفاده کنیم و همه ارکان کشور با تکیه بر مدیریت جهادی حرکت کنند حتی می توانیم رشد اقتصادی هشت درصدی را در کشور محقق کنیم.
وی با بیان اینکه دولت یازدهم در ابتدای کار خود با پدیده رکود تورمی مواجه بود و سعی کرد با استفاده از نظام مالی و سیستم بانکی به مقابله با این پدیده بپردازد گفت: یکی از محورهای عمده سیاست اصلاحی دولت یازدهم در این زمینه مقابله با تنگنای اعتباری موجود در جامعه است.
وی با بیان اینکه سیستم بانکی ما هنوز با سرکوب مالی و تسهیلات تکلیفی و تحمیلهای مختلف بر نظام بانکی مواجه است و هنوز آزادسازی مالی کامل اجرا نشده است افزود: این در حالیست که ما استفاده ناکامل از بانکداری الکترونیکی را نیز شروع کرده ایم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در نظام بانکداری اسلامی بانکها وکیل سپرده گذاران هستند و باید در جهت اهداف آنها حرکت کنند، گفت: باید در جهت تحقق نظام بانکداری اسلامی ، آزادسازی نظام بانکی از قیود تحمیلی را اجرا کنیم و بعد استفاده همه جانبه از فناوری اطلاعات به مرحله اجرا بگذاریم.
وی با ابراز خشنودی از اینکه در یک سال و نیم گذشته در حوزه اصلاحات نظام بانکی تحولات قابل توجهی رخ داده است، گفت: یکی از شاخصها نسبت اسکناس و مسکوکات است به نقدینگی که از هشت و سه دهم در سال 81 به چهار و نیم درصد در شهریور 93 کاهش یافته است.
وی افزود: کاهش استفاده از اسکناس نشانگر اعتماد مردم به نظام بانکی و استفاده بیشتر از بانکداری الکترونیک است و این در یک مجموعه کاری نشانگر توسعه مالی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت