روز پنجشنبه به مناسبت میلاد پیامبر اکرم برنامه ای تحت عنوان «جشن خاتم» روی آنتن شبکه تهران رفت که حضور یک روحانی با لباس متفاوت از نقاط قابل توجه آن بود. این روحانی با لباس زرد و عبا و عمامه مشکی در برنامه حاضر شده بود. این روحانی ضمن هماهنگ بودن جوراب و کفشش با لباس هایش، ساعت مچی زرد هم به دست بسته بود.
اما این روحانی زرد پوش کیست؟
این روحانی همان حجت الاسلام «سیدحسین خادمیان» است که سالها در برنامه های متعدد تلویزیونی به عنوان کارشناس حضور داشته است. پایگاه تخصصی محققان حوزه در رابطه با زندگی این روحانی می نویسد: «سید حسین خادمیان نوش آبادی در آبان ماه سال ۱۳۵۴ شمسی (۱۳۹۵ قمری) در تهران در خانواده روحانی و فرهنگی متولد شد. جد ایشان مرحوم آیت الله حاج سید حسن خادمیان نوش آبادی از علما و خطبا و عرفای معروف کاشان و تهران بود. دروس مقدماتی را در محضر پدر آغاز و سپس به شهر مقدس قم هجرت نمود و در مدارس علمیه امام صادق(ع) معصومیه (س) فیضیه دوره سطح را در محضر اساتید طی نمود و از دروس خارج فقه مقام معظم رهبری دام ظله و آیت الله جوادی آملی کسب فیض کرد.»
اما به نظر می رسد سابقه این روحانی به اندازه نحوه لباس پوشیدن وی می تواند جذاب باشد. خادمیان از آیت الله العظمی صافی گلپایگانی اجازه و تصدیق اجتهاد و نقل روایت و حدیث داشته و همچنین از مرحوم آیت الله تویسرکانی (ره) ، حاج شیخ میرزاعلی آهی و آیت الله حائری تهرانی نیز اجازه اجتهاد و نقل حدیث دارد.
خادمیان که این روزها حضور پررنگی در دانشگاه ها هم دارد، در سن ۱۹ سالگی به مدت یک سال شب های چهارشنبه در مسجد مقدس جمکران سخنرانی داشته و در دومین همایش چهره های ماندگار از سوی سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان چهره ماندگار تبلیغ و خطیب برتر انتخاب شده است.
ماجرای لباس زرد چه بود؟
خادمیان در رابطه با حواشی به وجود آمده در شبکه های اجتماعی می گوید: «دوستانی که من را از نزدیک می شناسند از این لباس تعجب نکردند چون من ۲۰ سال است که منبر و حوزه و دانشگاه می روم و سابقه چنین پوششی را داشته ام. برای تبلیغ دین هم نرم افزار لازم است و هم سخت افزار؛ نرم افزار همان لحن و تبلیغ صحیح است و سخت افزار این ظاهر ماست که باید به شکلی باشد که هم جاذبه داشته باشد و هم مردم لذت ببرند. در میان ائمه ما نیز سابقه پوشیدن لباس فاخر وجود داشته است.»
خادمیان در رابطه با تفاوت لباس فاخر با لباس زرد رنگ اینگونه توضیح می دهد: «اگر من لباس صورتی یا قرمز به تن داشتم بیشتر جلب توجه نمی کرد؟! قطعا لباس صورتی برای روحانیت جلب توجه بیشتری دارد! اما یادتان باشد من سابقه پوشیدن لباس صورتی در تلویزیون هم دارم! در روز قدس من ۳۵ دقیقه در شبکه جام جم با لباس صورتی در مورد صهیونیست شناسی صحبت کردم ولی آن موقع چرا جنجال نشد؟! پس به نظر می رسد رنگ لباس من موضوع جدیدی نیست و رنگ زرد عادی است.»
خادمیان با اظهار تعجب از واکنش شبکه های ماهواره ای به طرز پوشش خود گفت: «من عید غدیر با همین لباس زرد رنگ در شبکه خبر حضور داشتم ولی آن زمان کسی حساس نشد.»
استفتا از آیت الله نوری همدانی در رابطه با لباس روحانی زرد پوش!
خادمیان از انتقاد برخی روحانیون در این رابطه خبر داد و گفت: «برخی از اهل دیانت به پوشش من انتقاد داشتند و از حضرت آیت الله نوری همدانی در رابطه با پوشش من سوال کردند که روحانی با لباس و جوراب و ساعت زرد ظاهر شده؛ آیا این لباس شهرت نیست؟ که ایشان در پاسخ گفته اند من در رابطه با اشخاص نظر نمی دهم! همین اهل افراد نزد من اعتراف کردند جواب آقای نوری همدانی نشان می دهد که ما نباید اینگونه به شما انتقاد می کردیم!»
تاکید بر تشخیص مساله با مکلف
خادمیان با اشاره به اینکه برخی افراد لباس زرد را نشانه هتک وجاهت روحانیت قلمداد کرده اند؛ گفت: «شاید برای برخی افراد این لباس عجیب باشد ولی به نظر می رسد عموم مردم از نحوه لباس پوشیدن من خوششان آمده باشد. به نحوی که من از آلمان ایمیل تشکرآمیز داشتم. همین که کسی حتی فیلم سخنان مرا ندیده و حرف مرا نخوانده و صرفا لباس من برایش جالب بوده؛ یعنی من موفق بوده ام! پس باید توجه کنیم که از لحاظ فقهی، اجتماعی و حتی شاءنیت برای من روضه خوان منعی وجود ندارد.»(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
ما برای جشن ها نیاز به طراحی انواع شادی داریم ، جوان هایمان نیاز به شادی دارند ، در كجای اسلام گفته شده كه همش مشكی بپوشید و گریه كنید .