به گزارش ایسنا، علیرضا جزینی در جمع خبرنگاران هرمزگان افزود: 24 تن از موادمخدر مکشوفه در جریان پاکسازی از مناطق آلوده به دست آمده است که 109 درصد رشد دارد. همچنین 76 هزار و 500 نفر از دستگیرشدگان از مناطق آلوده جمعآوری شدهاند.
وی عنوان کرد: طی هشت ماهه اول امسال میزان کشفیات انواع موادمخدر 438 تن بود که با احتساب مواد منشاء تریاک به 495 تن میرسد. همچنین 234 هزار نفر دستگیر شدهاند که 52 هزار نفر از معتادان به مراکز درمان 15 و 16 ارجاع داده شدند.
قائممقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: همچنین 33 میلیون و300 هزار قرص و آمپول کشف شد. تاکنون 693 قبضه سلاح از اشرار کشف شده که 21 درصد افزایش و رشد نسبت به مشابه سال گذشته را نشان میدهد. همچنین 11 نفر از همکاران امنیتی و انتظامی ما در جریان مقابله با قاچاقچیان به شهادت رسیدند. میزان درگیریهای مسلحانه 1476 مورد بود که 30 درصد رشد دارد.
جزینی با بیان اینکه تخفیف مجازات قاچاقچیان، مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام است،ابراز کرد: این موضوع مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام است و هر اصلاحی باید از سوی همین مرجع صورت بگیرد، نه مجلس، ستاد مبارزه با موادمخدر مخالف حذف اعدام است.
رشد 73 درصدی سازمانهای مردمنهاد
وی به تبیین عملکرد ستاد مبارزه با موادمخدر در حوزه مشارکتهای مردمی در هشت ماه اول امسال پرداخت و خاطرنشان کرد: تعداد سازمانهای مردمنهاد در هشت ماهه اول امسال از 1208 سازمان به 2089 سازمان رسیده و نشاندهنده افزایش 73 درصدی سازمانهای مردم نهاد حوزه اعتیاد است. از این میزان 867 سمن مربوط به حوزه پیشگیری است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 43 درصد رشد داشته است. تعداد سازمانهای مردمنهاد در حوزه درمان با 87 درصد رشد به 1031 مورد و سازمانهای مردم نهاد حوزه کاهش آسیب با 289 درصد رشد به 191 مورد رسیده است.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در کشور 2089 سازمان مردمنهاد پیشگیری مواد مخدر فعالیت میکند، سهم 33 سازمان مردم نهاد فعال در استان، آمار بسیار پایینی است که ضرورت دارد آمار سازمانهای مردمنهاد در استان افزایش یابد.
وی به وجود مناطق آلوده به موادمخدر در استان اشاره و بیان کرد: در نشستی که با شورای هماهنگی استان داشتیم، به مباحثی همچون جمعآوری معتادان و افزایش سازمانهای مردم نهاد در استان پرداخته شد. همچنین ستاد برای مشارکت در ایجاد مرکز میان مدت قشم، مرکز کاهش آسیب در قشم، مرکز نگهداری شبانه میناب، مرکز نگهداری زنان میناب و افزایش مرکز ماده 15 بندرعباس اعلام همکاری کرد.
قائممقام دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر استفاده از 84 برنامه 20 دقیقهای در صداوسیما برای بهرهگیری از این امکان برای پیشگیری را از دیگر مباحث مورد بحث در شورای هماهنگی دانست و عنوان کرد: همچنین ایجاد نمایشگاه دائمی، بررسی همایش مبارزه با مواد، کنترل فروش مواد متادون در عطاریها، توجه خاص به میناب در بعد مقابله با موادمخدر و افزایش فعالیت کمیته شناسایی اموال از دیگر موضوعات نشست هماهنگی بود.
اشتغال 500 معتاد بهبودیافته تا آخر سال
وی با بیان اینکه در حوزه ترک اعتیاد باید مبحث فرآیند حرفه آموزی و اشتغال آموزی مورد تاکید قرار گیرد، عنوان کرد: طی پیگیریها و اقدامات صورت گرفته از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر، طرحی برای معتادانی که اعتیاد خود را ترک میکنند، داریم که پس از ترک و حرفهآموزی بتوانند از تسهیلات صندوق مهر امام رضا(ع) استفاده کنند.
وی با بیان اینکه حرفهآموزی و اشتغالزایی معتادان بهبود یافته را دنبال میکنیم، یادآور شد: طی برنامهای در تلاش هستیم تا 500 نفر از معتادان بهبودیافته را تا آخر امسال مشغول به کار کنیم. در این راستا، تفاهمنامهای با صندوق مهر امام رضا(ع) و 50 کارگاه و سازمان مردمنهاد فعال به امضا رسیده است تا بتوانیم ده طرح اشتغالزایی را اجرایی کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت