ویشکا آسایش و سارا بهرامی:

می‌دانستیم پرده‌نشین پرمخاطب می‌شود

ویشکا آسایش که پس از گذشت پنج سال به تلویزیون بازگشته است، درباره سال‌های دوری‌اش از تلویزیون، حضور در سریال «پرده‌نشین»، خاطراتش از سریال «امام علی (ع)» و همچنین ایفای نقش قطام در این مجموعه تاریخی گفت.
کد خبر: ۷۴۹۷۱۲

این بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با ایسنا، ابتدا به حضورش در سریال پرده‌نشین اشاره کرد و یادآور شد: از این‌که در این سریال حضور دارم، خوشحالم. از همان ابتدا هم مطمئن بودم که پرده‌نشین یک کار خوب و متفاوت خواهد شد.

وی ادامه داد: این سریال قصه خوبی را روایت می‌کند. وقتی کار قصه خوبی داشته باشد، قطعا با استقبال هم روبه‌رو می‌شود و مردم جذب آن می‌شوند.

او در پاسخ به این‌که در سریال پرده‌نشین تفاوت سنی هدی و دخترش به لحاظ انتخاب بازیگر، واقعی به نظر نمی‌رسد، خاطرنشان کرد: قرار بود تفاوت سنی من و دخترم در تصویر به شکلی دربیاید که نشان دهد من زود ازدواج کرده‌ام و بچه‌دار شده‌ام و باورش برای بیننده سخت نیست که دختر بزرگی داشته باشم. حتی در بخشی از داستان هم گفته می‌شود که من و دخترم مثل دو خواهر هستیم.

بازیگر نقش هدی درباره تفاوت نوع پوشش خودش و دخترش در سریال توضیح داد: هدی سال‌ها در ایران نبوده و در سن کم کشور را ترک و مائده در یک خانواده سنتی بزرگ شده؛ بنابر این طبیعی است که پوشش حجاب آنها با یکدیگر تفاوت داشته باشد.

آسایش درخصوص علاقه‌اش به کارهای تاریخی اظهار کرد: کارهایی که طی این سال‌ها در حوزه تلویزیون انجام دادم، تاریخی بود و آن هم به دلیل علاقه‌ای است که به کارهای تاریخی دارم؛ زیرا معتقدم کارهای تاریخی به لحاظ فضا و قصه جذاب‌تر است. شخصا در کارهای تاریخی چیزهای زیادی از جمله شمشیربازی و اسب‌سواری یاد گرفتم که همیشه برایم جذابیت داشت.

ویشکا آسایش پیش از این در سریال‌های تاریخی امام علی (ع) و نردبام آسمان بازی کرده است.

بازیگر نقش مائده در سریال پرده‌نشین نیز معتقد است این سریال به مخاطب کمک می‌کند تا به روحانیت نزدیک‌تر شود و این قشر از جامعه را بیشتر و بهتر بشناسد.

سارا بهرامی در گفت‌و‌گو با تسنیم، درباره سریال «پرده‌نشین» گفت: من جزو آخرین بازیگرانی بودم که به این سریال پیوستم و از همان ابتدای پیشنهاد برای بازی در این سریال نقش مائده به من پیشنهاد شد.

سارا بهرامی که در سریال «پروانه» ساخته جلیل سامان هم بازی کرده است، درباره تفاوت نقش مائده با پروانه گفت: تفاوت عمده این دو سریال تفاوت نسل من در این دو سریال است. من در سریال «پروانه» نقش دختر دهه 50 را بازی می‌کردم اما سریال پرده‌نشین اتفاقات زمان حال را نمایش می‌دهد. برای من یک سری شاخص‌ها در هر نقشی وجود دارد که این شاخص‌ها در سریال پروانه با پرده‌نشین خیلی تفاوت دارد.

بهرامی با اشاره به این‌که من هر شب پرده‌نشین را تماشا می‌کنم، افزود: آقای آئیش و برق‌نورد و حتی کیایی آن‌قدر نقششان را شیرین و نزدیک به واقعیت بازی می‌کنند که بیننده از این همه هنرنمایی لذت می‌برد. پرده‌نشین با پرداختن به موضوع روحانیت این قشر از جامعه را برای مخاطبان قابل‌باور کرد و اکنون مردم می‌دانند که یک طلبه جوان کجا و با چه امکاناتی زندگی و چه سختی‌هایی را تحمل می‌کند. به نظرم «پرده‌نشین» به مخاطب کمک کرد تا به روحانیت نزدیک‌تر شود و همه ما در زندگی روحانی کم ندیده‌ایم، اما این‌که دوربین از داخل، زندگی این افراد حتی علایق و سلایقشان را نشان دهد تاکنون در هیچ مجموعه تلویزیونی ندیده بودیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
کری‌خوانی صبح‌گاهی

گفت‌وگوی جام‌جم با هاشم بیگ‌زاده و مجید یحیایی، مجریان برنامه «صبحانه ایرانی »شبکه دو

کری‌خوانی صبح‌گاهی

نیازمندی ها