یواشکی روزنامه‌ها

تلاش کابینه سابق برای گرفتن مجلس دهم

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۷۴۶۲۴۱
تلاش کابینه سابق برای گرفتن مجلس دهم

ابلاغیه روحانی برای انحلال کارگروه مصوب دولت سابق

روزنامه خراسان نوشت:بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر حجت الاسلام روحانی رییس جمهور کشورمان به تمامی وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، اعلام شده است که با توجه به ضرورت اصلاح نظام اداری و فراهم کردن اجرای تکالیف و وظایف مقرر در قانون مدیریت خدمات کشوری، شورای عالی اداری اقدام به تصویب شورای رهبری توسعه مدیریت دستگاههای اجرایی و استانی کرده است. در ادامه این بخشنامه تاکید شده است که از زمان ابلاغ این ساز و کار، کارگروه تخصصی تحول اداری مصوب دولت سابق در سال 90، منحل می شود.

اولتیماتوم 3 ماهه دولت به سیف درباره برخی بدهکاران بانکی

خراسان آورده:بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به ولی ا... سیف رییس کل بانک مرکزی، اعلام شده است که بانک مرکزی موظف است از طریق بانک های عامل نسبت به امهال تسهیلات سررسید شده سال ۱۳۹۳ خسارت دیدگان ناشی از حوادث غیرمترقبه در بخش کشاورزی که توان پرداخت بدهی خود را ندارند، به مدت حداکثر سه سال اقدام کرده و گزارش عملکرد خود را در مقطع زمانی سه ماهه به دولت ارائه کند.

تحلیل‌های عجیب و غریب درباره شایعه زلزله تهران

روزنامه ایران نوشت:انتشار شایعه‌ای بی‌پایه و اساس درباره وقوع زلزله در تهران و تکذیب دیرهنگام آن، باعث رواج شایعات و تحلیل‌های ثانویه دیگری شده است. هفته گذشته برخی خبرهای دروغ درباره پیش‌بینی زلزله در جنوب تهران منتشر شد که پس از گذشت چند روز از انتشار این شایعه، مسئولان ذیربط به تکذیب آن پرداختند. در حالی که چنین پدیده‌ای واکنش فوری‌تر مسئولان را می‌طلبید. ربط دادن شایعه زلزله به وضعیت قیمت نان یا وضعیت بازار ارز و کالا و... از آثار منفی و ثانویه شایعه زلزله در تهران بود که برخی محافل شایعه پراکن در فضای مجازی یا میان مردم منتشر می‌کردند. انتشار این شایعات در سطح وسیع نشان داد که مسئولان باید توجه جدی تری را برای جلوگیری از چنین پدیده‌هایی به خرج بدهند.

گزینه های جدی تصدی مسئولیت هلال احمر

ایران آورده:با رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی به دکتر فرهادی برای تصدی وزارت علوم،‌تحقیقات و فناوری،‌گمانه زنی در خصوص انتخاب رئیس جدید جمعیت هلال احمر شدت گرفته است.دکتر میر احمد موسوی، دبیر کل فعلی جمعیت هلال احمر یکی از افرادی است که نام وی برای تصدی پست ریاست این سازمان مطرح است. دکتر محمد تقی خانی، ‌مشاور ارشد آن سازمان نیز از دیگر نام هایی است که شنیده می شود. به گزارش نواندیش اخبار دریافتی حاکی از آن است که یکی دیگر از گزینه های مطرح برای تصدی این مسئولیت، دکتر محمد جواد نخعی می باشد. دکتر نخعی در کارنامه خود سابقه مسئولیت های متعدد از جمله معاونت و نیز قائم مقامی جمعیت هلال احمر را داشته است.بر اساس آنچه که در اساسنامه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آمده است، ‌انتخاب رئیس جمعیت پس از رای گیری در شورای عالی جمعیت هلال احمر و معرفی دو گزینه به رئیس جمهوری صورت می گیرد.بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، خطیبی، ‌کاظم سامی، علی اصغر بهزادنیا، سید حسن فیروزآبادی، وحید دستجردی، احمد علی نوربالا، سید مسعود خاتمی، ابوالحسن فقیه و محمد فرهادی، ریاست جمعیت هلال احمر را بر عهده داشتند.

بازتاب گسترده اطلاعیه نانوای با انصاف!

روزنامه ایران نوشت: نانوایی که با نصب اطلاعیه‌ای اعلام کرد تا اتمام آرد سهمیه قبلی، نان را به نرخ سابق می‌فروشد، بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشته است. پایگاه‌های اطلاع‌رسانی با انتشار تصاویر این اطلاعیه، از آن با عنوان «نانوای با انصاف» یاد کردند.

رأی منفی 70 درصدی به فضای نامطلوب سیاسی در دانشگاه‌ها

ایران آورده:در نظرسنجی برنامه «دیروز، امروز، فردا» 70 درصد مردم فضای سیاسی دانشگاه‌ها را مطلوب ندانستند. این برنامه که پنجشنبه شب روی آنتن تلویزیون رفت به موضوع دانشگاه اختصاص داشت. این برنامه به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو برگزار شد لیکن در پایان مخاطبان برنامه با رأی منفی 70درصدی اعلام کردند فضای سیاسی دانشگاه‌ها مطلوب نیست.

پیشنهاد عجیب تاجر ایزدی درباره خانواده ابوبکر البغدادی

روزنامه ایران نوشت:برخی خبرگزاری‌ها نوشتند یک تاجر کرد ایزدی اعلام آمادگی کرده تا با شیوه داعشی‌ها، همسر ابوبکر البغدادی را خریداری کند. همسر ابوبکر البغدادی هفته گذشته در مرز لبنان شناسایی و توسط نیروهای امنیتی این کشور بازداشت شد. تاجر ایزدی گفته که هدفش از خریداری همسر ابوبکر البغدادی، معاوضه او با صدها زن و کودک ایزدی است که در دست داعش اسیرند و آنان را بین خود خرید و فروش می‌کنند.در همین حال روزنامه لبنانی «السفیر» نوشت که بازجویی‌ها از «سجی الدلیمی» زن «ابوبکر البغدادی» سرکرده اصلی داعش حاکی است که او پول‌ها و اعانه‌های دریافتی از برخی طرف‌های خارجی بویژه از کشور قطر را به گروه‌های تروریستی تکفیری در سوریه می‌رسانده است.

همایش‌ها دردی از اشتغال دوا نمی‌کند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:استاندار همدان در همایش سراسری مسئولان تشکل‌های کارآفرینی کشور که در همدان برگزار شد، در پاسخ به اظهارات یکی از نمایندگان همدان در مجلس که اظهار داشت: "اینگونه همایش‌ها دردی از اشتغال دوا نمی‌کند و آمار و ارقام مشکلی از مردم رفع نمی‌کند"، گفت: من از شما نمایندگان سؤال می‌کنم علت ماهها معطل ماندن لایحه خروج از رکود و رفع موانع تولید در مجلس چیست؟ (تشویق حاضرین). نیکبخت گفت: واقعاً دیوار دولت کوتاه است و دولت باید به همه جواب بدهد. استاندار همدان اقدامات دولت را شفاف و صادقانه دانست و گفت: همه به ویژه مجلس باید در اجرای برنامه‌ها کمک کنند تا بتوانیم مشکلات مردم را کم کنیم.

تلاش کابینه سابق برای گرفتن مجلس دهم

جمهوری اسلامی نوشت: این روزها هیات‌هایی در قالب گروه‌های چهار و پنج نفره از اعضای کابینه دولت سابق به صورت غیررسمی به استان‌ها سفر می‌کنند و به دیدار برخی کاندیداهای احتمالی و اشخاص صاحب نفوذ در شهرهای مختلف می‌روند. با اینکه بیش از یکسال و سه ماه به انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده، این فعالیت‌ها و سفرها به معنای تلاش عناصر وابسته به دولت‌های نهم و دهم برای قبضه کردن مجلس دهم دانسته شده است.

انفجار در صنعا به دستور ریاض

روزنامه قدس به نقل از باشگاه خبرنگاران نوشت: روزنامه فلسطینی المنار به نقل از محافل دیپلماتیک فاش کرد که انفجار اخیر در مقابل اقامتگاه سفیر ایران در صنعا به دستور ریاض صورت گرفته است.

شیطنت نمایندگی آمریکا در ناتو

قدس آنلاین نوشت: در اقدامی ضد ایرانی، صفحه توییتر تأیید شده نمایندگی آمریکا در ناتو در اقدامی سؤال‌برانگیز، از یک نام جعلی برای خلیج همیشه فارس استفاده کرد.

راز انتشارعکس‌های حاج قاسم سلیمانی

روزنامه قدس نوشت: حمیدرضا مقدم فر مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به انتشارگسترده عکسهای سردارقاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس در رسانه های خارجی گفت: آنچه رسانه‌های غربی اخیراً در مواجهه پرحجم با موضوع این سردار بزرگ به مخاطبان القا می‌کنند، نه یک مرد آسمانی، انقلابی و نماد قدرت نرم و بسیج جهان اسلام، بلکه فردی جنگجو و انتقام‌جوست.

احتمال مبادله خانواده ابوبکر البغدادی

قدس به نقل از واحد مرکزی خبر نوشت: دولت لبنان قصد دارد از همسر سابق البغدادی، دختر سرکرده گروهک تروریستی داعش و خواهر یکی از سرکرده های گروهک تروریستی جبهه النصره برای آزاد کردن هجده نظامی ربوده شده لبنانی در منطقه عرسال لبنان استفاده کند.

کار برای ساختارشکنان سخت شد فرهادی به حاکمیت وفادار است

روزنامه کیهان نوشت:محافل ضد انقلاب همچنان از رأی اعتماد مجلس به محمد فرهادی و انتخاب وی برای وزارت علوم ابراز ناخرسندی می‌کنند.گویانیوز از رسانه‌های ضد انقلاب در این باره نوشت: با رسیدن فرهادی به وزارت علوم فاتحه وعده‌ها برای پایان دادن به اختناق(!؟) خوانده شده زیرا فرهادی می‌گوید، سیاست‌های خود را بر مبنای رهنمودهای نظام و رهبری پیش خواهد برد. این یک عقب‌نشینی است.این سایت ادامه می‌دهد: گویا این موضوع هنوز کافی نبود که همزمان علی جنتی هم اعلام کرده است تا روزی که او در مقام وزیر این وزارتخانه انجام وظیفه می‌کند هیچ فردی که سابقه همکاری و یا پشتیبانی از «جریان فتنه» را داشته باشد به هیچ وجه اجازه حضور در صحنه‌های فرهنگی کشور را نخواهد داشت. و البته معنای فتنه هم در اینجا شامل همه کسانی می‌شود که با سیاست‌های رژیم مخالفت می‌ورزند.همچنین علی افشاری از پادوهای مشترک حزب مشارکت و گروهک نهضت آزادی در آمریکا پناهندگی گرفته، در وبسایت خودنویس خاطرنشان کرد: حضور فرهادی به معنای مرحله جدیدی در وزارت علوم است که با عقب‌گرد از فضا و سیاست‌های دوران فرجی دانا شروع می‌شود.

آغاز مدیریت فرهادی بر وزارت علوم تفاوت‌های ملموسی با دوران فرجی دانا و سرپرستی‌های جعفر توفیقی و محمد علی نجفی دارد. آنها از جمله افراد نزدیک به معین خطوط قرمز حاکمیت رابه میزان کمی در تصمیم‌گیری‌های خود دخالت می‌دادند اما فرهادی به گفتمان کلاسیک اصلاح‌طلبان و در واقع دیدگاه خط امام تعلق دارد. وی می‌کوشد در چارچوب رعایت خطوط قرمز رهبری کارهایش را جلو ببرد. پایبندی وی به این مسئله و اعتقاد به نظریه مطلقه ولایت فقیه و همچنین نگاه ایدئولوژیک وی به دانشگاه باعث شد تا رأی بالایی از مجلسی کسب کند که پیش از وی فرجی دانا را استیضاح کرد و همچنین به جعفر میلی منفرد، محمود نیلی احمدآبادی و فخرالدین دانش آشتیانی رأی اعتماد نداد. حتی چهره‌هایی چون الیاس نادران و علیرضا زاکانی در حمایت و موافقت با فرهادی صحبت کردند. دلیل عمده آنها در نگاه مثبت به فرهادی عدم حضور وی در جمع مدیران تندروی مشارکتی به زعم آنان بود.

پادوی گروهک آشوب‌طلب ادامه می‌دهد: فرهادی در جلسه کسب رأی اعتماد با انداختن چفیه، ارادت خود به خامنه‌ای را به صورت نمادین آشکار ساخت. او همچنین از کلید واژه‌ها و مفاهیم مورد توجه رهبری چون تأسیس اتاق‌های نظریه‌پردازی و تقویت کرسی‌های آزاداندیشی، تنظیم سند تحول آموزش عالی کشور، توسعه پایدار براساس اقتصاد مقاومتی حرکت به سوی الگوی ایرانی- اسلامی دانشگاه و توسعه پایدار علم و فناوری و توجه به مسائل فرهنگی دانشگاه، پژوهش‌های قرآنی و فرهنگ عفاف و حجاب، حرکت جهادی استفاده زیادی کرد و آنها را در برنامه خود برجسته ساخت. او تأکید کرد فتنه را خط قرمز خود می‌داند. برای حاکمیت حضور مدیری منسوب به فتنه سبز قابل قبول نیست.

ریاست شورای شهر را به خاطر تهران‌گردی از دست دادیم!

کیهان نوشت:خاتمی در جلسه‌ای، از احمد مسجدجامعی و مدیریت وی در مسئولیت ریاست شورای شهر تهران انتقاد کرده است.به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی دانا، اواخر تابستان سال جاری بود که اولین سالگرد آغاز به کار چهارمین دوره شورای شهر تهران با برگزاری انتخابات هیئت رئیسه برگزار شد و احمد مسجد جامعی، عضو اصلاح‌طلب این شورا جای خود را به مهدی چمران داد تا ریاست شورای شهر تهران بار دیگر به اصول‌گرایان برسد. اما بعد از این انتخابات و از دست رفتن فرصت ریاست شورا برای اصلاح‌طلبان بود که انتقادات گوناگونی از سوی حامیان این جریان نسبت به مسجد‌جامعی مطرح شد.

خاتمی در این باره گفته «با این نوع مدیریت حق ما بود که ریاست شورا را از دست بدهیم. بیشتر وقت مسجدجامعی در ارتباط با میراث فرهنگی می‌گذشت. شغل وی شده بود تهران‌گردی و به جای اینکه به مشکلات کلان شهر تهران برسد و کار تشکیلاتی انجام دهد، به تهران‌گردی می‌گذشت. بنابراین باید از گذشته عبرت بگیریم و برای انتخابات بعدی به یک جمع‌بندی واحد برسیم و کار اساسی در این زمینه انجام دهیم.»

البته انتقادات خاتمی اولین باری نیست که از سوی اصلاح‌طلبان نسبت به مسجد‌جامعی مطرح می‌شود. چرا که پیش از این نیز بارها و بارها از سوی سایر اعضای جریان اصلاحات این انتقادات مطرح شده بود.

گران‌کردن کالاها راه آسان اما پرهزینه برای دولت

کیهان نوشت:«دولت در زمینه ساماندهی اقتصادی قصد دارد ساده‌ترین اما پرهزینه‌ترین راه را برای اقتصاد کشور انتخاب کند.»حسین راغفر اقتصاددان این مطلب را در مصاحبه با سایت فرارو که از سایت‌های حامی دولت به شمار می‌رود عنوان کرده است. فرارو با طرح این سوال که آیا با افزایش 30 تا 40 درصدی قیمت نان، فاز سوم هدفمندی کلید خورده است؟! می‌نویسد: حال با توجه به افزایش 30 تا 40 درصدی قیمت نان که کالای اساسی دهک‌های پایین جامعه است، آیا تغییری در قیمت یارانه‌های این خانوارها ایجاد خواهد شد؟ آیا دولت اقدام به حذف یارانه پردرآمدها خواهد کرد؟ اظهارات سخنگوی دولت نشان می‌دهد که هیچ برنامه‌ای برای افزایش یارانه نقدی وجود ندارد. نوبخت پیش از این عنوان کرده بود که در سال آینده یارانه به همین سبک ادامه می‌یابد و هیچگونه افزایش یارانه‌ای نخواهیم داشت.

فرارو می‌افزاید: قیمت نان در گذشته در حالی افزایش یافت که چندی پس از آن با افزایش قیمت حامل‌های انرژی هدفمندی یارانه‌ها آغاز شد. حال با توجه به کاهش درآمدهای ارزی، این افزایش مجدد قیمت نان نشان از آغاز سومین فاز هدفمندی یارانه‌ها دارد؟فرارو اضافه کرد: این ادعایی است که از سوی حسین راغفر، اقتصاددان و استاد دانشگاه نیز مطرح شده است. به گفته راغفر گویا دولت قصد دارد که ساده‌ترین راه اما پرهزینه‌ترین آن برای اقتصاد کشور را برگزیند؟ یعنی فاز مرحله فوق افزایش قیمت‌های حامل‌های انرژی، راغفر معتقد است که اگر دولت در این مسیر قدم بردارد نه تنها به وجهه سیاسی خود، بلکه به منافع ملی نیز آسیب خواهد رساند.آلبرت بغزیان اقتصاددان نیز معتقد است: افزایش قیمت کالاهای اساسی باید با افزایش یارانه‌ها همراه باشد وگرنه چیزی جز نارضایتی باقی نمی‌ماند.وی گفت: «نان همواره به عنوان قوت غالب مردم شناخته شده و حذف آن برای خانوارها بسیار سخت و مشکل است. به همین دلیل افزایش ناگهانی قیمت آن، نارضایتی فراوانی به همراه آورده است. در فاز پیشین هدفمندی یارانه‌ها افزایش تدریجی قیمت حامل‌های انرژی و قیمت نان پیش‌بینی شده بود تا از طریق پرداخت یارانه نقدی، این افزایش‌ها پوشش داده شود. حال دولت ناچار است که در مقابل این افزایش مجدد یارانه مردم را هم افزایش دهد.»

بغزیان افزود: «افزایش قیمت کالاها، آن هم کالای اساسی مردم باید جبران شود، وگرنه اگر بهبود کیفی صورت نگیرد، و همین ریخت و پاش‌ها هم ادامه پیدا کند، بعد از مدتی به امری عادی تبدیل می‌شود و نان هم به همان کیفیت ادامه می‌دهد و برای دولت هم مشکلاتی همچون تورم و افزایش قیمت‌ها را به همراه خواهد داشت.»وی با اشاره به وعده دولت مبنی بر حذف یارانه‌بگیران پردرآمد گفت: «اگر قرار بر این است که قیمت نان به لحاظ افزایش کیفیت آن افزایش داشته باشد، یارانه مردم هم باید افزایش یابد. جز این تنها نارضایتی به همراه دارد. این کار هم تنها با عملیاتی کردن وعده‌های دولت ایجاد می‌شود. دولت پیش از این وعده داده بود که برای حذف یارانه‌بگیران پردرآمد اقدام خواهد کرد. اما تا به امروز که کاری در این زمینه انجام نداده و من فکر هم نمی‌کنم که در بودجه سال 94 هم تغییری در این روند ایجاد شود.»

وی گفت: «به نظر من دولت هیچ‌گونه اراده‌ای در این زمینه ندارد. زیرا اگر بخواهد امکانات آن به راحتی برایش فراهم است. اگر به جای افزایش ناگهانی قیمت نان اقدام به حذف این افراد با مراجعه به پایگاه‌های اطلاعاتی می‌کرد، محبوبیت بیشتری به دست می‌آورد. این کار نه تنها تبعات منفی کمتری داشت، بلکه این میزان نارضایتی را در مردم ایجاد نمی‌کرد و حتی دیگر صحبت از هدفمندی فاز سوم یارانه‌ها هم نبود.»وی با بیان این که سیاست‌های دولت در تناقض یکدیگر قرار گرفته‌اند گفت: «از یک طرف مدت‌هاست که از حذف یارانه صحبت است و از طرف دیگر شاهد این افزایش قیمت هستیم. با توجه به آن که محبوبیت نان در میان مردم کشور ما بسیار زیاد است حذف یارانه‌بگیران رضایت چند برابری را ایجاد می‌کرد. زیرا در آن شرایط این حس به دهک‌های پایین درآمد القا می‌شد که با پرداخت یارانه نقدی به افراد نیازمند آن عدالتی که از آن صحبت به میان آمده است در حال اجراست.

خوب بود روحانی می‌گفت راه‌آهن ترانزیت را چه کسانی ساختند

روزنامه کیهان نوشت:احداث خط آهن ترانزیتی شرق دریای خرز از سال 86 توسط دولت‌های نهم و دهم انجام گرفته و کاش آقای روحانی از این خدمت انجام گرفته تقدیر می‌کرد.مراسم بهره‌برداری از خط راه‌آهن ترانزیتی شرق دریای خزر روز چهارشنبه با حضور روسای جمهوری ایران، ترکمنستان و قزاقستان برگزار شد. رئیس‌جمهور در این مراسم افتتاح اشاره‌ای به روند و تاریخچه ساخت این خط راه‌آهن استراتژیک نکرد. طی چند روز اخیر هم چند تن از مسئولان دفتر رئیس دولت یازدهم نیز به تفصیل درباره اهمیت این پروژه ریلی سخن گفته‌اند اما هیچ اشاره‌ای به نقش دولت سابق در ساخت این پروژه نکرده‌اند. این درحالی است که تاریخچه طرح اتصال ریلی ایران، ترکمنستان و قزاقستان نشان می‌دهد تمامی مراحل این پروژه عظیم از طراحی و امضای قرارداد تا اجرا به دولت سابق باز می‌گردد.

به گزارش مشرق، موافقت‌نامه اولیه احداث این خط راه‌آهن در دولت نهم بین روسای جمهوری 3 کشور ایران، ترکمنستان، قزاقستان در حاشیه اجلاس روسای جمهور حاشیه دریای خزر که در مهر 1386 در تهران برگزار شد، به امضا رسید و عملیات ساخت آن در ایران از سوی قرارگاه خاتم‌الانبیا و طی دولت دهم انجام شد.به گفته مدیرکل فعلی سازمان راه و شهرسازی استان گلستان، ساخت این راه‌آهن از سال 90 با توافق سه کشور ایران، ترکمنستان و قزاقستان در طول نزدیک به 926 کیلومتر آغاز شد. از آنجا که 80 کیلومتر از این خط‌آهن در ایران، 700 کیلومتر در ترکمنستان و بیش از 120 کیلومتر آن در خاک قزاقستان واقع شده است، در 6 خرداد 1392 (اواخر دولت دهم) پس از آن که مسیر ایرانی این خط آهن تکمیل شد، طی مراسمی این پروژه افتتاح شد. سهم ایران از این مسیر ریلی 900 کیلومتری، 80 کیلومتر است که لازم بود بین گرگان تا اینچه‌برون ساخته می‌شد که این کار اوایل سال 1392 به اتمام رسید.

سردار عبداللهی، رئیس قرارگاه خاتم‌الانبیا، هم در آن مراسم طی سخنانی خاطر نشان کرده بود: طول این پروژه در مجموع در سه کشور ایران، ترکمنستان و قزاقستان حدود 900 کیلومتر است که 700 کیلومتر آن در خاک ترکمنستان ناحیه برکت در استان بالکان به سوی مرز قزاقستان در شمال غربی این کشور قرار دارد و 120 کیلومتر در خاک قزاقستان در منطقه اوزن و 80 کیلومتر هم در خاک ایران ناحیه اترک در شمال گرگان واقع بود.با این تفاصیل از آنجا که تمامی مراحل پروژه عظیم خط آهن ایران، ترکمنستان و قزاقستان از طراحی و امضای قرارداد تا اجرا به دولت‌های نهم و دهم باز می‌گردد، قابل انتظار بود آقای روحانی در کنار اظهارات متعددی که درباره اهمیت و مزایای گسترده این خط آهن داشت، اشاره‌ای کوتاه هم به نقش دولت گذشته در این پروژه می‌کرد. بدون تردید، نگاه منصفانه به عملکرد گذشتگان از سوی دولت فعلی، سبب خواهد شد آیندگان نیز نسبت به دولت یازدهم نگاه منصفانه اتخاذ کنند.

کارگزار پایگاه مطبوعاتی دشمن برای علی مطهری نوشابه باز کرد

همکار گروهک‌ها و مدیرکل مطبوعات داخلی در دولت اصلاحات، علی مطهری را نماینده‌ای محافظه‌کار اما شجاع خواند.عیسی سحرخیز یکی از ورشکستگان سیاسی است که در پوشش اصلاح‌طلبی، برای ایجاد پایگاه مطبوعاتی دشمن در دوره اصلاحات پادویی می‌کرد. او که پیش از این از بهائیت و هم جنس‌بازان حمایت کرد، اخیرا در مصاحبه با سایت جرس تصریح کرده بود اغلب اصلاح‌طلبان علاقه‌ای به آقای خمینی ندارند و هدف از اصلاحات تغییرات ساختاری و حذف ولایت‌فقیه است. سحرخیز پیش از این با هاشمی رفسنجانی نیز دیدار کرده بود.سحرخیز اکنون ضمن مقاله‌ای در وبسایت روز آنلاین، از تحصن افراطیون در مجلس ششم که برخی از آنان در آمریکا و اروپا پناهندگی گرفته‌‌اند - ستایش می‌کند و می‌نویسد نمایندگان اصلاح‌طلب مهر سکوت بر لب زده و مأ‌موریت خود را در پیگیری وضعیت نامزدهای انتخاباتی خویش در انتخابات 88 به نماینده‌ای محافظه‌کار اما شجاع به نام علی مطهری سپرده‌اند.وی با اعلام احتمال رد صلاحیت مطهری می‌نویسد: شورای نگهبان بدنبال آن است که بدون کمترین هزینه‌ای این کار را انجام دهد.یادآور می‌شود سال گذشته شبکه دولتی انگلیس از علی مطهری به عنوان اصلاح‌طلب جدید یاد کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها