محمدرضا نعمتزاده امروز - دوشنبه - در دومین همایش بین المللی صنعت خودرو گفت: هم اکنون گردش مالی صنعت خودرو ایران 12 میلیارد دلار است که امیدواریم سال آینده 30 درصد افزایش یابد.
وی با بیان اینکه سهم ارزش افزوده صنعت خودرو در بخش صنعت کشور حدود 18.8 درصد است، افزود: سهم اشتغال صنعت خودرو و قطعه نیز حدود 10 تا 12 درصد اشتغال صنعتی کشور است.
نعمتزاده گفت: برنامه تولید خودرو در سال جاری یک میلیون و 200 هزار دستگاه است که در هشت ماهه نخست امسال 724 هزار دستگاه خودرو تولید شده و 95 درصد برنامه محقق شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برای تسهیل جذب سرمایهگذاران خارجی مشوقهایی چون 50 درصد بخشودگی مالیاتی برای سرمایهگذاران خارجی حداقل 30 درصد محصول تولیدی را به بازارهای خارجی صادر کنند در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه واگذاری سهام شرکتهای خودروساز مطرح داخلی به شرکت های خارجی به شرط 30 درصد صادرات محصولات از دیگر مشوقهای در نظر گرفته شده است، افزود: حضور شرکتهای خودروساز خارجی که از طریق همکاری با شرکای داخلی و چه از طریق سرمایهگذاری مستقیم باید با لحاظ کردن توان طراحی و بهره گیری از قطعه سازان داخلی باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سیاستهای تدوین شده در وزارت صنعت، معدن و تجارت آن دسته از بنگاهها مورد حمایت قرار خواهند گرفت که حداقل عمق ساخت داخلی قطعات را رعایت کنند.
نعمت زاده افزود: متوسط میزان دی اکسیدکربن تولیدی ناوگان خودرویی ایران باید از 190 گرم در کیلومتر در حال حاضر به صد گرم در کیلومتر تا سال 2025 کاهش یابد.
وی با بیان اینکه ایجاد خط تولید موتورهای بنزینی بر پایه سی.ان.جی با استاندارد یورو 5 و یورو 6 و با ظرفیت سالانه یک میلیون دستگاه از مهمترین برنامههای ما است، گفت: طراحی و تولید خودروهای صادراتی ترجیحا با مشارکت شرکت های معتبر جهانی به میزان 500 هزار دستگاه در سال از دیگر برنامههای این وزارتخانه است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تولید ون چند منظوره با ظرفیت 50 هزار دستگاه در سال و ایجاد خط تولید گیربکسهای اتوماتیک با ظرفیت بیش از 200 هزار دستگاه در سال از دیگر برنامههای مدنظر در آینده است.
نعمتزاده گفت: ایجاد خط تولید موتورهای سبک دیزلی و افزایش توان تولید و طراحی مجموعههای کنترل و مدیریت الکترونیکی خودروها از دیگر برنامههای مدنظر خواهد بود.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت