بررسی راهکارهای حفظ و جذب مخاطب در رادیو

کارگاه آموزشی بررسی راهکارهای حفظ و جذب مخاطب بیشتر در رادیومبتنی برآخرین دستاوردهای علمی چهارشنبه 5 آذرماه در سالن آمفی تئاتر ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۳۲۵۴
بررسی راهکارهای حفظ و جذب مخاطب در رادیو

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی صدا؛ در این نشست تخصصی و کارگاه آموزشی محمد حسین صوفی معاون صدا، جمعی از مدیران، برنامه سازان و کارشناسان برنامه های رادیویی حضور داشتند و آخرین تحقیقات و دستاوردهای علمی در حوزه تعامل مخاطب و رسانه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر نعمتی انارکی استاد دانشگاه صدا و سیما که مدرس این کارگاه آموزشی بود، کارکردها و وظایف رسانه رادیو را به عنوان یک رسانه مهم در جامعه بیان کرد و راهکارهای لازم برای پاسخگویی به نیازهای مخاطبان وجذب مخاطب جدید در رادیو را برشمرد.

وی در ادامه افزود: سنجش نظرات و دیدگاه های مخاطبان در شناخت نیازهای رسانه ای آنان بسیار موثر است به همین دلیل رسانه ها باید برای حفظ مخاطب فعلی و جذب مخاطب ازمراکز مطالعاتی بهره بگیرند تا ضمن سنجش مخاطبان، نظرات آنان را مورد بررسی قرار گیرد.

نعمتی انارکی برخی رویکردهای رسانه های فارسی زبان بیگانه در خصوص رویدادهای جامعه را برشمرد و افزود: رسانه ها در سراسر دنیا در آستانه تحولاتی بزرگ و غیر قابل توقف هستند پس رسانه به ویژه رادیو باید خود را با تغییرات ارتباطاتی، انتظارات مخاطبین، امکانات فنی، و شرایط اقتصادی و سیاسی تطبیق دهد و آگاهانه برای اثر گذاری و تداوم حضور خود در صحنه جهانی برنامه ریزی کند.

استاد ارتباطات دانشگاه صدا و سیما با اشاره به مزیت های رادیو به عنوان یک رسانه در دسترس، برخی کارکردهای مهم این رسانه در حوزه ارتباط با مخاطب را برشمرد و راهکارها، شیوه ها و نحوه تعامل با مخاطبان که یکی از ارکان اصلی و تاثیرگذار در یک رسانه هستند، بیان شد.

در این کارگاه آموزشی و نشست تخصصی موضوعاتی از جمله تاثیر رسانه‌ها بر مخاطبان، سواد رسانه ای مخاطبان، شیوه های نفوذ رسانه های بیگانه بر افکار و دیدگاه های مخاطبان و ... مطرح شد و آخرین نظرات و یافته های اندیشمندان و محققان در حوزه ارتباطات و رسانه مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این کارگاه آموزشی در ارائه سلسله نشست های تخصصی رسانه و دانشگاه بود و دیدگاه دانشمندان و اساتید حوزه ارتباطات و رسانه در خصوص شیوه های شناخت و جذب مخاطب بررسی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها