کتاب

کاش وقتی 20 ساله بودم می‌دانستم...

برای هر آدمی حرف‌های زیادی وجود دارد که شاید اگر آنها را در سنین نوجوانی شنیده بود و می‌دانست، مسیر متفاوتی را در زندگی پیش می‌گرفت. خصوصا برای میانسال‌ها و آنهایی که از گردنه جوانی در زندگی عبور کرده‌اند، این مساله گاهی به شکل یک حسرت پررنگ خودش را نشان می‌دهد. حسرت فقدان یک سری اطلاعات یا فقدان نوعی نگاه در برهه خاصی از زندگی که اگر وجود می‌داشت می‌توانست مسیر زندگی فرد را دگرگون کند. برای خود شما هم شاید پیش آمده باشد که در مقاطع خاصی از زندگی چنین فقدانی را احساس کرده باشید.
کد خبر: ۷۳۵۴۳۵

تینا سلیگ، مدرس مدیریت و کارآفرینی در دانشگاه استنفورد است. او به عنوان هدیه‌ بیست سالگی فرزندش «جاش»، کتابی نوشته به نام «چیزهایی که کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می‌دانستم…». این کتاب که با عنوان What I Wish I Knew When I Was 20 توسط انتشارات هارپرکالینز منتشر شده، داستان‌ها و نکات ساده‌ای است که می‌تواند برای نسل جوان بسیار آموزنده باشد. بسیاری از نکات مطرح شده در این کتاب، فراتر از فرهنگ یک کشور یا یک نسل خاص هستند و می‌توان مصداق‌های آنها را در نقاط مختلف «جغرافیای اقتصادی جهان» جستجو کرد.

این کتاب توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف ترجمه و با مقدمه دکتر علیرضا فیض‌بخش منتشر شده است. همچنین اخیراً خبر دیگری منتشر شده مبنی بر این که آقای محمدرضا آل‌یاسین این کتاب را ترجمه کرده‌‌اند و نشر هامون مسئولیت انتشار آن را بر عهده گرفته است.

کتاب «چیزهایی که کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می‌دانستم…» به موضوع کارآفرینی و نقش آن در زندگی شخصی افراد می‌پردازد و دربردارنده تجربه‌ها و تحقیقات سِلیگ به عنوان رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه استنفورد آمریکاست.

کارآفرینی و خلاقیت یکی از مشتقات حوزه روان‌شناسی است و از همین رو کتاب را می‌توان ذیل طبقه‌بندی کتب روان‌شناسی جای داد. این کتاب شامل تحقیقاتی معتبر و وسیع درخصوص ایده‌های به سرانجام رسیده، کسب و کارهای موفق و راه و رسم موفقیت برخی برندهای بزرگ است؛ بخشی از تحقیقات کتاب را نویسنده انجام داده و در آن به ابداعات و کارآفرینی‌های مختلف دانشجویان دانشگاه استنفورد پرداخته است. بسیاری ایده‌ها که از سوی دانشجویان این دانشگاه معتبر دنیا مطرح شده و به مرحله اجرا رسیده‌اند. بخش دیگری از کتاب نیز مربوط به مرور تجربه شرکت‌های موفق و نوآور است. ازجمله شرکت‌هایی که در این کتاب بررسی شده‌اند، می‌توان به اپل، گوگل و... اشاره کرد. بررسی این‌که کارمندان آنها چگونه توانستند با ابداع و کارآفرینی به اوج موفقیت برسند.

گردآوری تجربه‌های دانشجویانی که با نتایج کارآفرینی‌های خود به نقاط مختلف دنیا رفته‌اند، خدمات بسیاری را به سراسر مردم جهان ارائه داده‌ و مشکلات مردم را با نوآوری‌ها حل کرده‌اند، بخش دیگر مباحث این کتاب را شامل می‌شود.

محمدرضا شعبانعلی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
تهدید مذاکرات از درون آمریکا

جام‌جم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد

تهدید مذاکرات از درون آمریکا

نیازمندی ها