طرح همترازی حقوق‌ها چیست؟

جزئیات ابلاغیه ویژه برای نیروهای شرکتی

جزییات جذب نیروهای شرکتی اعلام شد

رییس دیوان عدالت اداری با اعلام جزئیات رای جدید هیئت عمومی این دیوان درباره تعیین تکلیف نیروهای شرکتی گفت: بر اساس قانون دستگاه های دولتی، استخدام یا باید به صورت رسمی و یا پیمانی باشد.
کد خبر: ۷۳۴۳۵۲
جزییات جذب نیروهای شرکتی اعلام شد

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری با تاکید بر اینکه دولت باید وضعیت نیروهای شرکتی را مشخص کند، گفت: به موجب قانون هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، وضعیت نیروهای شرکتی در دستگاه های دولتی باید مشخص شود.

رییس دیوان عدالت اداری اظهارداشت: طبق ماده 32 قانون مدیریت خدمات کشوری، دستگاه های دولتی می توانند با اجازه مدیریت تا 10 درصد از پُست های خود را از نیروهایی که مورد نیاز است به صورت قراردادی یا به صورت کار معین به کار گیرند.

وی افزود: برخی از دستگاه ها تعدادی نیروهای شرکتی دارند که آنان را در پُست های قراردادی به کار می گرفتند، این افراد شکایت و تقاضای تبدیل وضعیت کرده بودند که در این خصوص بررسی ها در شعب دیوان صورت گرفت.

حجت الاسلام منتظری گفت: شعب در مواجهه با این شکایات دو نوع رای صادر کرده بود، برخی از شعب شکایت افراد را رد کردند اما برخی دیگر از شعب شکایت ها را وارد دانسته بودند.

وی با بیان اینکه این موضوع به موجب قانون در هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مطرح و بررسی و منجر به صدور رای شد، افزود: خلاصه رای به این قرار است که اگر چنانچه این نیروهای شرکتی در پُست های قراردادی در دستگاه ها به کار گرفته شده اند و دیگر نیازی به آنان ندارند قرارداد آنان منتفی است و اینها را از کار بر کنار کنند و اگر چنانچه مورد نیازشان است در قالب همان تبصره ماده 32 در حدی که قانون اجازه داده باید با آنان قرارداد ببندند.

حجت الاسلام منتظری گفت: قراردادها باید به مدت یکسال باشد و افراد به مدت یکسال به کار گرفته شوند.

وی افزود: نهایتا با این دو شرط یکی اینکه نیاز داشته باشند و این نیاز در قالب تبصره ماده 32 باشد و دوم اینکه این استخدام رسمی و پیمانی نخواهد بود و صرفا یک استخدام قراردادی است و حداکثر مدت زمان آن به موجب قانون یکسال است و اگر دستگاه ها احیانا رفع نیاز شدند، قرارداد را منتفی خواهند کرد و باید عذر آنان را بخواهند.

رییس دیوان عدالت اداری درباره شکایت های واصله به شعب دیوان گفت: شکایت هایی پیش از این به دیوان آمده بود و باز هم می آید و شعب نیز طبق رای هیئت عمومی باید رای صادر کنند و هر دستگاهی باید وضعیت افراد را روشن کند، اگر نیاز دارد در قالب تبصره ماده 32 به کار بگیرد و اگر نیاز ندارد باید عذر آنان را بخواهد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
hamed
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۱
۰
۰
اقا طرف با سابقه10 تا 15 سال نصف عمرش رفته فردا یه مدیری از قیافه طرف خوشش نمیاد ، میگه برو به سلامت حالا كجا میخواهی بری بماند اگه این اقا 10-15 سال رو رفته بود كاشی كاری یاد بگیره الان 10 نفری باید براش كار میكردن
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۲
۰
۰
اكثر نیرو های قراردادی واقعا سابقه كاری بالایی دارن حالا شما عذر این اقا میخوای مثلا بیاد پیش من كار بخواد اول بهش میگم تو چی كار كردی كه بعد از این همه سال اخراجت كردن این چه مصیبتیه كه همش برای قراردادی هاست اقا گفتن اقتصاد مقاومتی بعد از حقوق و مزایای قراردادی كم كردن ولی مال رسمیا تكون نخورده میگن باید صرفه جویی كنیم فقط برای قراردادی و شركتی مقاومته استخدامی ها مال این كشور نیستند

نیازمندی ها