به گزارش فارس و به نقل از رویترز، شرکت آمریکایی بوئینگ اعلام کرد، فروش این اقلام در سه ماهه سوم سال جاری میلادی انجام شده و شامل اقلامی چون دستورالعمل، نقشه، چارتهای راهنما و اطلاعات هواپیمایی است که به شرکت ایران ایر فروخته شده است.
این شرکت هدف از فروش این اقلام را ارتقای امنیت پروازی صنعت هوایی ایران اعلام کرده است. در معامله اخیر، قطعات یدکی هواپیما به ایران فروخته نشده است.
با این حال بوئینگ بدون اشاره به جزئیات بیشتر، اعلام کرده است که احتمال فروش قطعات در آینده وجود دارد. معامله اخیر بوئینگ با ایران 120 هزار دلار ارزش داشته است.
نبیه بری: رد کردن کمک نظامی ایران، دیوانگی است
رییس مجلس نمایندگان لبنان با تاکید بر نیاز کشورش به کمک نظامی بلاعوض ایران تاکید کرد که رد کردن این کمک در شرایطی که به آن نیاز داریم، دیوانگی است.
به گزارش تسنیم و به نقل از دیلیاستار لبنان، نبیه بری همچنین در سخنانی تلویزیونی از تاخیر در دریافت کمک نظامی بلاعوض عربستان به لبنان و بیفایده بودن آن در صورت تاخیر بیشتر، گفت: با وجود نیاز ضروری به کمک نظامی بلاعوض عربستان به لبنان، درباره تاخیر دریافت این کمک یا اساسا عدم دریافت آن، نگرانی وجود دارد. تاخیر در این امر اساسا هدف از آن را از بین می برد.
نبیه بری در عین حال بعید دانست که عربستان از اعطای این کمک نظامی بلاعوض به لبنان صرف نظر کرده باشد.
تکذیب ادعای درگیری در مرز ایران و پاکستان
به دنبال ادعای برخی رسانهها و سایتهای پاکستانی و غربی، مبنی بر درگیری بین نیروهای مرزبانی ایران و پاکستان و تبادل آتش در مناطق مرزی جنوب شرقی کشورمان، سردار رهامبخش حبیبی، فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان در گفتوگو با فارس هر گونه درگیری در مرز ایران و پاکستان را تکذیب کرد.
به گزارش ایسنا، سایت شبکه سماء پاکستان، مدعی شده بود نیروهای پاکستانی و ایرانی دیروز در مرز مشترک میان دو کشور تبادل آتش کردند.
این شبکه پاکستانی به نقل از نیروهای امنیتی این کشور مدعی شد که نیروهای ایرانی پنج خمپاره به مرز شهر مشخیل در استان بلوچستان شلیک کردهاند و در پاسخ به این آتش، نیروهای امنیتی پاکستان نیز دو خمپاره شلیک کردهاند.
این شبکه ادعا کرده بود که یکی از پرسنل نیروهای پاکستان بر اثر این حمله کشته شده است.
استان بلوچستان پاکستان در جنوب غربی این کشور قرار دارد که 800 کیلومتر مرز مشترک با ایران دارد.
انتقاد از وزارت خارجه آمریکا به دلیل نفوذ ایران در آمریکای لاتین
«دیوان محاسبات آمریکا» که یک سازمان تحقیقاتی، ارزیابی و حسابرسی وابسته به کنگره آمریکاست دولت این کشور را به قصور برای مقابله با نفوذ ایران در آمریکای لاتین متهم و از وزارت خارجه این کشور انتقاد کرد.
بر اساس این گزارش، پیش از این قانونگذاران آمریکایی از ضعفهای راهبردی متشکل از چند نهاد دولتی این کشور برای مقابله با گسترش حضور و فعالیت ایران در نیمکره غربی انتقاد کرده و دامنه تاثیر آن را محدود ارزیابی کرده بودند.
پس از آن بود که «دیوان محاسبات آمریکا» تحقیقات از فعالیتهای وزارت خارجه را برای مقابله با آنچه تهدیدهای ایران در این منطقه نامیده بود، آغاز کرد.
در این گزارش 30 صفحهای مقامات وزارت خارجه به تدوین راهبردی متهم شدهاند که فاقد استانداردهای لازم تصریح شده در «قانون مقابله با ایران در نیمکره غربی»، مصوبه سال 2012 است.
اوباما در دسامبر سال 2012 این قانون را امضا کرده بود. قانون مورد نظر وزارت خارجه را ملزم کرده بود پیش از تدوین هر گونه راهبرد برای اقدام طبق مفاد این قانون، با روسای وزارتخانههای دفاع، امنیت داخلی، دادگستری و خزانهداری مشورت کند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد