سردار علی مؤیدی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: یکی از حوزههای فعال در امر مبارزه با مواد مخدر پلیس است، اما در بحث نگهداری، جمعآوری معتادان و سالمسازی آنها دستگاههای دیگر نیز مسئولیت دارند.
وی گفت: پلیس چون از قوه قهریه برخوردار است و هم دسترسی به محلات دارد با سایر دستگاهها همفکری میکند و وزارت بهداشت، شهرداری، قوه قضائیه، آموزش و پرورش و نهادهای دیگر باید در امر پیشگیری، مقابله، درمان و آگاهسازی مردم قدم بردارند.
سردار مؤیدی ادامه داد: بیش از 10 هزار معتاد جمعآوری کردیم و به مراکز درمانی سپردیم، اما خروجی و کارکرد برجستهای احساس نشد.
وی گفت: در ۶ ماهه گذشته بیش از ۲۵ هزار خردهفروش در تهران بزرگ دستگیر شدند که به علت عدم وجود زیرساخت برای نگهداری ۱۸ هزار نفر با وثیقه و جریمه آزاد شدند که این موارد اثرات فعالیت ما را عبث و بیهوده میسازد.
وی یکی از نگرانیهای خود را تردد معتادان در خیابان و تردد خردهفروشها در محلات اعلام کرد و گفت: ما در 6 ماهه گذشته 175 هزار نفر را دستگیر کردهایم که 130 هزار نفر قاچاقچی و بقیه معتاد بودند، اما آنچه که بعد از مرحله دستگیری بعد از عبور از دستگاه قضا به آن نیاز داریم تا آنها را نگه دارد وجود ندارد و متأسفانه فعالیتمان را انجام میدهیم و اثرات آن عبث و بیهوده است.
این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: ما به یک عزم ملی و گام بلند همگانی از طرف همه دستگاهها برای پاکسازی مظاهر فساد نیازمندیم و خوشبختانه پلیس یک آمادگی صددرصدی دارد که در یک پروسه زمانی به این ترددهای نگرانکننده پایان بخشد.
وی به سفر خود به روسیه اشاره کرد و گفت: در روسیه 11 میلیون معتاد وجود دارد و 9 میلیون نفر نیز اعتیاد را تجربه کردهاند اما در خیابانهای آنجا معتاد نمیبینید، ولی ما یک میلیون و 250 هزار معتاد داریم و در پایتخت آنها را مشاهده میکنیم.
سردار مؤیدی به افزایش 30 درصدی عملیاتها و تشکیل پروندهها اشاره داشت و گفت: تمساح خلیج و سلطان شرق کشور از جمله سوژههایی بود که دستگیریشان کاهش چشمگیری در پخش مواد مخدر داشت. ( فارس )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت