همه رزمندگان دسته 300 نفره ابوذر که تیپی مستقل بوده و زیر نظر قرارگاه رمضان فعالیت داشت،مهاجرین افغان تشکیل میداد و تنها فرمانده این تیپ ایرانی بود.
موقعیت دسته ابوذر در منطقه به نام «لولان» و «ناوچه» در 40 کیلومتری خاک عراق بود که منطقهای کاملاً کوهستانی و صعبالعبور بوده و فقط با جنگهای چریکی میشد در این منطقه مبارزه کرد.
رزمندگان افغان دسته ابوذر که به این منطقه اعزام شده بودند با جنگهای چریکی و کوهستانی آشنایی کاملی داشتند.
«امان الله امینی» یکی از اعضای این دسته که 25 سال پیش در همین منطقه قطع نخاع شده در این باره گفت: ما و بچههای افغانستان که همگی عضو تیپ ابوذر بودیم، با جنگهای چریکی در افغانستان کاملاً آشنایی داشتیم و به همین دلیل این منطقه را تحویل تیپ ما دادند.
وی افزود: بچههای ما با 300 نفر از این منطقه محافظت میکردند در حالی که منطقه مساحت بسیار وسیعی داشت و باید بیش از 3 هزار نفر از آن محافظت میکرد.
وظیفه اصلی دسته ابوذر محافظت از قرارگاه مهمی بود که در این منطقه کوهستانی قرار داشت و موقعیت آن به گونهای بود که امکان شناسایی نداشت و اعضای این تیپ به فعالیت قرارگاهی مشغول بودند و به کمین دشمن میرفتند و دوباره به قرارگاه خود بر میگشتند.
در یکی از شبها قرارگاه این دسته شناسایی و مورد حمله قرار گرفت بر اثر این حمله اکثر اعضای تیپ آسیب جدی دیدند و 25 نفر از رزمندگان افغان در این حمله به شهادت رسیده و تعدادی هم به اسارت در آمدند و باقی اعضای تیپ زخمی شدند که 3 نفر از آنها قطع نخاع هستند.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت