به گزارش جام جم آنلاین دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در سخنان خود ایران را متهم به حمایت از تروریزم کرد و گفت که ایران باید برنامه هستهایاش و رفتار با مردمش را تغییر دهد.
براساس تحلیل برخی سیاسیون قرار بود یخ روابط ایران و انگلیس پس از دیدار سران دو کشور آب شود، اما سخنان کامرون علیه جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل یخ روابط دو کشور را فریز کرد.
«دیوید کامرون» در سخنان خود گفت: ایران باید فرصت داشته باشد تا نشان دهد می تواند بخشی از راه حل منطقه (در مبارزه با داعش) باشد و نه بخشی از مشکل. صبح امروز من با رئیس جمهور روحانی دیدار کردم، ما اختلاف نظرهای شدیدی داریم. ایران از گروه های ترویستی حمایت میکند، برنامه هستهایاش، رفتارش با مردمش، همه اینها باید تغییر کند.
این سخنان کامرون در حالی گفته میشود که ایران در 3 سال گذشته با حمایت از مردم و دولت قانونی سوریه در صف مقدم مقابله با گسترش گروههای تروریستی تکفیری قرار گرفته است که حامیان اصلی چنین گروههای تروریستی، آمریکا، انگلیس و سران مرتجع کشورهای عربی منطقه هستند.
اکنون هم جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری قدرتمند و تأثیر گذار در منطقه به یاری دولت و مردم عراق رفته و با حمایتهای فکری و عملیاتی از نفوذ و گسترش تروریستهای داعش در خاک عراق جلوگیری کرده است، به گونهای که بر اساس گفته سردار حاجی زاده فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران اگر کمکهای ایران نبود اکنون کردستان عراق به دست نیروهای داعش افتاده بود. سردار حاجی زاده همچنین گفته است که شهر اربیل عراق با حضور سردار سرلشکر قاسم سلیمانی و تنها با 70 نیرو از سقوط نجات پیدا کرد.
کامرون پس از طرح این اتهامات همکاری با ایران را نیز اینگونه مشروط کرد: با این حال رهبران ایران می توانند برای نابودی تهدید داعش کمک کنند. آنها می توانند برای عراقی امن تر و باثبات تر و نیز سوریه ای امن و فراگیر کمک کنند. اگر آنها آماده این کار هستند، ما بایستی از همراهی آنها استقبال کنیم.
وی تصریح کرد «رهبران ایرانی میتوانند به احیای ثبات بیشتر در عراق و همچنین سوریه کمک کنند، آنها آماده برای این ماموریت هستند و ما نیز از این امر استقبال میکنیم.»
کامرون در عین حال به «اختلافات بیشتر» لندن و تهران درخصوص «برنامه هستهای ایران» اشاره کرد.
نخستوزیر انگلیس در بخش دیگری از اظهارت خود به موضوع سوریه پرداخت و مدعی شد، پایان حکومت «بشار اسد» در سوریه کلید شکست دادن داعش است.
پس از سخنان باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در مجمع عمومی سازمان ملل که علیه ایران بیان شد امروز قرار است رئیس جمهور کشورمان سخنرانی کند که فرصت مناسبی برای پاسخ به اتهاماتی است که سران این دو کشور علیه ایران بیان کردند.
واکنش وزارت خارجه به سخنرانی دیوید کامرون در سازمان ملل
اما سخنان کامرون علیه کشورمان بی پاسخ نماند و سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به زیاده گوییهای نخست وزیر انگلیس و سخنان دخالت آمیز او گفت: انگلیس عامل بسیاری از مشکلات منطقه است.
افخم در واکنش به سخنان روز گذشته دیوید کامرون اظهار داشت:سخنرانی نخست وزیر انگلیس در مجمع عمومی سازمان ملل متحد نشان دهنده تداوم دیدگاه خود محورانه دولتی است که سابقه نابسامانی در منطقه ما دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به سخنان روز گذشته دیوید کامرون اظهار داشت:«سخنرانی نخست وزیر انگلیس در مجمع عمومی ملل متحد نشان دهنده تداوم دیدگاه خود محورانه دولتی است که سابقه نابسامانی در منطقه ما دارد و بسیاری از مشکلات این منطقه به دلیل سیاستهای نادرست آن دولت است.»
وی افزود: «باعث تاسف است که دولتی که با اقدامات و حمایت های خود از تروریستها، منطقه ما و جهان را به شر داعش مبتلا ساخته است به خود اجازه می دهد که در باره کشوری که همواره در مبارزه با این پدیده شوم پیشقدم بوده است، قضاوت نابجا بنماید.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
گروه تاریخ اقتصاد- طبق اسناد آمریكایی، در سال 1914 جمعیت ایران بیست میلیون نفر بود كه در سال 1919 به یازده میلیون نفر كاهش یافت. یعنی حدود 8 الی ده میلیون نفر از مردم ایران از گرسنگی و بیماریهای ناشی از كمبود مواد غذایی و سوءتغذیه مردند. در اسناد آمریكایی مدارك مستندی درباره این تراژدی بزرگ انسانی وجود دارد. 40 درصد از مردم ایران طی دو سه سال قلعوقمع و نابود شدند. تنها در سال 1956 بود كه ایران توانست به جمعیت 20 میلیونی سال 1914 برسد.
عجیبتر از همه نقش بریتانیا در این فاجعه است. قحطی بزرگ در زمانی اتفاق افتاد كه سراسر ایران در اشغال نظامی انگلیسیها بود. ولی انگلیسیها نه تنها هیچ كاری برای مبارزه با قحطی و كمك به مردم ایران نكردند، بلكه عملكرد آنها اوضاع را وخیمتر كرد و سبب مرگ میلیونها نفر از ایرانیان شد. درست در زمانی كه مردم ایران بهدلیل قحطی نابود میشدند، ارتش بریتانیا مشغول خرید مقادیر عظیمی غله و مواد غذایی از بازار ایران بود و با این كار خود هم افزایش شدید قیمت مواد غذایی را سبب میشد و هم مردم ایران را از این مواد محروم میكرد. جالبتر اینكه انگلیسیها مانع واردات مواد غذایی از آمریكا، هند و بینالنهرین به ایران شدند. بهعلاوه، در زمان چنین قحطی عظیمی، انگلیسیها از پرداخت پول درآمدهای نفتی ایران استنكاف ورزیدند. چنین اقداماتی را قطعا باید جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت بهشمار آورد. هیچ تردیدی نیست كه انگلیسیها از قحطی و نسلكشی بهعنوان وسیلهای برای سلطه بر ایران استفاده میكردند.
- دكترمحمد قلی مجد، قحطی بزرگ و نسلكشی در ایران 1919-1917
استعمار غارتگر .استعمار ویرانگر مرگت باد ننگت باد.
تو برو با ملكه بشین به فكر دزدی ها و استثمار باش كه سال هاست ریشه خبیث تان با این كارها عجین شده!!!
ای زالووووووووووووووووووووووووووووووو برو به جهنم كه حیفه چون جهنم را هم كثیف میكنی!!!!!!!!!!!!!
- مجلس ایران باید لایحه و یا طرح محكومیت نسل كشی ایرانیان را مطرح و پیگیری كند. این واقعه باید در كتابهای درسی و متون بین المللی وارد شود. یك روز برای قربانیان نسل كشی ایرانیان تعیین گردد. ...
- گروه آی اس آی اس را از این به بعد دبلیو اس آی اس بخوانید. Wahabi State of Syria and Iraq WSIS
و بر متون و استنادات قوی حمایت انگلیس از وهابی ها و جنبش وهابیت تاكید كنید. مردم آمریكا هم دل خوشی از این انگلیسی ها ندارند. تنها با اطلاع رسانی است كه میتوان زبان دراز انگلیسی ها رو كوتاه كرد.
حالا آن دسته از كسانیكه سینه چاك غرب و غربگرایی هستند تحویل بگیرید
هههههه
ما داریم به اونا میگیم طرفدار تروریسم و اونا هم دارن همچین وصله ای به ما میزنن. واقعاً گیج شدم... پس این وسط كی طرفدار تروریسمه؟
مسائلی كه آقای كامرون زده رو میتوان رو حساب انتقاد هم قرار داد. مثله یك تلنگر. حتما كه نباید به دل گرفت. خدا رو شكر چیزی كه ما ایرانیا در گوشهامون پرورش دادیم، در و دروازه بوده.
دوستان زیاد به دل نگیرن. سیاست پیچیده تر از این حرفاس كه من و شما بیایم روش نظر بدیم