سردار بهمن کارگر در نود و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران به ارائه گزارشی درباره فعالیت های بنیاد حفظ آثا و نشر ارزش های دفاع مقدس پرداخت و با بیان اینکه دفاع مقدس میتواند کلید وحدت در کشور باشد، اظهار داشت: از زمان آغاز فعالیت بنده در بنیاد، هر فردی با تفکر و سلیقه سیاسی خاص خود درباره دفاع مقدس وحدت داشته و به ما کمک کرده است.
وی ادامه داد: در اوایل دهه 80 حدود 400 هزار نفر به اردوهای راهیان نور اعزام شدند که این آمار در سال گذشته به بیش از 4 میلیون نفر افزایش یافت. در این میان 50 درصد آنها برای نخستین بار به مناطق جنگی می رفتند و 87 درصد آنها بین 15 تا 35 سال سن داشتند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با اشاره به اینکه در شهر تهران 30 هزار شهید، 51 هزار جانباز، 5 هزار آزاده و 109 شهید گمنام دفن شده وجود دارد، تصریح کرد: متأسفانه سیمای شهر تهران از ارزشهای دفاع مقدس خالی است و باید این سیما را تغییر داد؛ ما این آمادگی را داریم تا در تحقق این امر به مدیریت شهری کمک کنیم.
وی گفت: پیشنهاد بنده این است که مانند کشورهای خارجی که محل های جنگی را به عنوان یک نماد حفظ می کنند ما نیز نسبت به انجام چنین کاری اقدام کنیم.
کارگر خاطرنشان کرد: در استان های ایلام، کردستان، خوزستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی 43 یادمان در مناطق دفاع مقدس وجود دارد که نشانگر این است که اگر ظرفیت های لازم ایجاد شود مردم از ترویج فرهنگ دفاع مقدس استقبال می کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه شعار امسال " ایستادگی دیروز، عزت امروز و تعالی فردا" است، گفت: هیئت امنای بنیاد که در سال های گذشته فعال نبود طی دو سال 2 جلسه تشکیل داده است. در این هیئت امنا 7 وزیر، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس بنیاد شهید و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی عضو هستند.
اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه اظهارات کارگر، گفت: 5 شهید گمنام در دانشگاه امیر کبیر دفن هستند که ستاد تفحص هویت یکی از آنها را شناسایی کرده است. این شهید بزرگوار اهل استان اصفهان بوده و به زودی مراسمی با حضور خانواده این شهید برگزار خواهد شد.(تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت