صدیقه سالمی با هشدار درباره این که چاقی بیش از حد کودکان برای سلامت شان در بزرگسالی هم خطر آفرین است افزود: اینگونه مسائل باید به خانواده ها آموزش داده شود تا داشتن فرزند چاق را یک موفقیت تصور نکنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین امروزه شاهد این مساله هستیم که بسیاری از افراد بطورمثال برای خرید یک بسته پنیر ، فاصله یک ایستگاه را با ماشین طی می کنند درحالیکه باید اهمیت پیاده روی به آنان گوشزد شود.
مشاور معاونت پرستاری وزارت بهداشت، تصریح کرد: حتی آموزش بیمار و آموزش خودمراقبتی به خانواده ها باید قبل از دوران بارداری آغاز تا انسان سالمی متولد شود و به زنان باردار آموزش دهیم که چه رژیم غذایی داشته باشد.
سالمی با بیان اینکه آموزش پیشگیری ، هزینه های نظام سلامت را کاهش می دهد، تاکید کرد: هدف آموزش بیمار و خودمراقبتی این است که فرد وابسته را تبدیل به فرد مستقل کنیم که این مساله در کاهش زمان بستری و کاهش کل هزینه های درمان تاثیرگذار است.
وی به نقش رسانه ها در آموزش بیمار و خودمراقبتی اشاره کرد و گفت: آموزش به بیماران باید طبق تفاوت های فردی ارائه شود و تکراری نباشد.
وی یادآور شد: آموزش به بیمار و خودمراقبتی در سه حیطه شناختی (بالا بردن دانش بیمار)، روانی و حرکتی (فراگیری انجام مهارت) و عاطفی (رسیدن به باور و انگیزه برای انجام آموزش) اجرا شود چون اگر بیماری به این باور نرسد که انجام مراقبت ها ضروری است، درمان خود را رها می کند. ( ایرنا )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت