به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری دی پرس، ناوی پیلای با اعلام این خبر در بیانیه ای، آمار بالای قربانیان جنگ سوریه را ناشی از «وضعیت فلج بین المللی» در قبال تروریسم دانست؛ امری که «جنایتکاران، تخریب گران و جلادان» را در سوریه و عراق تشویق می کند.
پیلای در این بیانیه که امروز جمعه منتشر شد، تصریح کرد: دستکم، 191 هزار و 369 نفر در بحران داخلی چهار ساله سوریه کشته شده اند، یعنی چیزی حدود دوبرابر میزانی که سال گذشته اعلام شد و این آمار می تواند کمتر از برآوردهای دقیق تر باشد.
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل افزود: این قربانیان در بازه زمانی مارس 2011 تا پایان آوریل 2014 جان خود را از دست داده اند، دو برابر آمار اعلامی سال قبل که 93 هزار نفر ذکر شده بود.
بیشترین تعداد بر اساس گزارش سازمان ملل (39 هزار و 932 نفر) در حومه دمشق جان داده اند. حلب با 31 هزار و 932 نفر، ادلب با 20 هزار و 40 نفر، درعا با 18 هزار و 539 قربانی و حما با آمار 14 هزار و 690 نفری از کشته ها در رتبه های بعدی قرار دارند.
این بیانیه افزود: بیش از 85 درصد کشته ها، مرد هستند، اما سازمان ملل نمی تواند آماری تفکیکی از نظامیان و غیرنظامیان کشته شده داشته باشد.
بیانیه حقوق بشر سازمان ملل تصریح می کند: 8 هزار و 803 نفر از کشته شدگان جنگ سوریه کودک هستند که 2 هزار و 165 نفر از آنها را کودکان زیر 10 سال تشکیل می دهند. با این حال، احتمالا تعداد واقعی کودکان زیر 10 سال قربانی بیش از این باشد زیرا در بسیاری از موارد امکان تعیین دقیق سن کودکان مقدور نبود.
سازمان ملل در حالی تازه ترین آمار قربانیان تروریسم در سوریه را اعلام کرد که صرف نظر از حمایت های متنوع جبهه عربی- غربی از شکل گیری و ترویج تروریسم در این کشور، بسیاری از دولت های غربی به حضور اتباع خود در سوریه و همراهی با تروریست های موسوم به داعش اقرار دارند.
شبکه تلویزیونی یورونیوز به نقل از دولت انگلیس اعلام کرد که طی دو سال گذشته 400 تا 500 انگلیسی راهی سوریه و سپس عراق شده اند.
براساس این گزارش، این آمار نگران کننده تنها مختص به انگلیس نیست، زیرا ۹۰۰ فرانسوی، ۵۰۰ بلژیکی، بیش از ۴۰۰ آلمانی، ۲۰۰ هلندی و حدود ۱۰۰ آمریکایی هم در فعالیت های تروریستی در سوریه و عراق شرکت دارند و گفته می شود که در مجموع حدود ۲۰ هزار خارجی از ۷۰ کشور جهان به تروریست ها در سوریه و عراق پیوسته اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت