به گزارش ایسنا، خانه «ظهیرالاسلام» واقع در خیابان شهید قائدی، عمارتی متعلق به اواخر دوره قاجار است و معماری آن، تلفیقی از معماری ایرانی و فرنگی با گچبریهای بسیار زیباست که حدود 17 سال پیش، به سازمان تامین اجتماعی، بخش اداره املاک و مستغلات فروخته شد و مدتها پیش، بحثهایی درباره ساخت پارکینگ طبقاتی در این مکان مطرح شد. این خانه بتازگی با رأی شورای ثبت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
فرهاد نظری در اینباره گفت: خانه «ظهیرالاسلام» در خیابان ولیآباد تهران نیز با توجه به ارزش تاریخی و منصوب شدن آن به یک شخصیت ملی در این فهرست قرار گرفت. همچنین در جلسه شورای ثبت که بتازگی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد، پنج اثر تاریخی از شهرهای مختلف در فهرست آثار ملی قرار گرفتند و براساس اعلام به استانهای مرتبط باید هرچه زودتر عرصه و حریم این آثار مشخص و به دفتر ثبت اعلام شود.
به گفته او، قلعه تاریخی «جندق» در خور و بیابانک، خانقاه «شیخ صفیعلیشاه» در تهران، آرامگاه «حسینآقا جوانبخت» در کهگیلویه و بویراحمد و «باغستان» در قزوین از آثاری است که با رأی شورای ثبت در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند.
او افزود: در جلسه این شورا، روستای «کلایه» در حوزه روستای الموت در استان قزوین با توجه به معماری ویژه و بافت بکر و دستنخوردهاش، عمارت «رشیدیه» در بوشهر، میدان «ساعت» تبریز و حمام «بلاغی» در قزوین نیز در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد