پژوهش​ها نشان داد:

افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با کار بیش از حد

کار کردن زیاد از حد باعث خستگی، بدخلقی و بروز تنش می‌شود اما علاوه بر آن، پژوهش جدید دانشمندان نشان داده است کار بیش از حد می‌تواند بطور چشمگیری خطر ابتلا به دیابت نوع دو را بدون توجه به وزن فرد افزایش دهد.
کد خبر: ۷۰۷۳۴۴
افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با کار بیش از حد

پژوهش اخیر محققان موسسه همه‌گیرشناسی مونیخ دریافت، افرادی که در محل کار به شدت تحت فشار هستند 45 درصد بیشتر احتمال ابتلا به بیماری را داشته که احتمال بروز بیماری قلبی، سکته، کوری و قطع عضو را افزایش می‌دهد.

حدود سه میلیون انگلیسی اکنون به دیابت نوع دو دچار بوده اما اگر این روند ادامه داشته، تا سال 2025 این جمعیت به چهار میلیون و تا 2030 به پنج میلیون خواهد رسید.

محققان در این پژوهش به بررسی 5337 مرد و زن در سنین 29 تا 66 سال پرداختند که کار تمام وقت داشتند.

در یک دوره 12 ساله، نزدیک به 300 نفر از این افراد که پیش از آن سالم بودند، به دیابت نوع دو مبتلا شدند.

محققان علاوه بر سنجش شاخص توده بدن و تاریخچه پزشکی خانواده، از شرکت‌کنندگان در مورد سطوح تنش آنها در محل کار سوال کردند. فشار زیاد در محل کار در اینجا به معنی مواجه بودن با تقاضاهای بسیار و داشتن کنترل کم بر چگونگی انجام کارها بود.

هنگامی که دانشمندان، بیماران را با نتایج تنش در محل کار منطبق کردند، دریافتند که افراد تحت استرس تا 45 درصد بیشتر احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را دارند.

این نتایج که در مجله «Psychosomatic Medicine» منتشر شده، نشان داد حتی در افراد دارای شاخص توده بدن نسبتا سالم نیز داشتن تنش در محل کار یک عامل خطر بسیار چشمگیر محسوب می‌شود.

شاخص توده بدن 30 یا بالاتر معمولا به عنوان منطقه خطر دیابت محسوب می‌شود.

هنوز مشخص نیست چگونه سطوح بالای فشار کاری منجر به بروز دیابت می‌شود اما ممکن است که مواجه مستمر با سطوح فزاینده هورمون های تنش به آشفته شدن تعادل گلوکز بدن منجر شود. سطوح بالای کلوکز خون می‌تواند به گردش خون و اندام مهم بدن آسیب بزند.

افراد بسیاری از ابتلای خود به این بیماری آگاه نیستند چرا که علائم آن مانند خستگی، تشنگی، تکرر ادرار و زخم هایی که به کندی ترمیم می‌یابند را نمی‌شناسند.

دیابت نوع دو در ابتدا به دیابت با آغاز دیرهنگام مشهور بود چرا که معمولا در میان‌سالی آغاز می‌شود اما اکنون این شرایط در نوجوانی و جوانی نیز دیده می‌شود.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها