حسین پلارک در مراسم امضای تفاهمنامه بین این ستاد و موسسه مالی و اعتباری کوثر، با اشاره به اعتبارات لازم برای تکمیل پروژههای عمرانی در کشور عراق افزود: براساس آمار، حدود 3000 میلیارد تومان بودجه برای تامین اعتبارات و تکمیل پروژههای عمرانی عتبات عالیات برآورد شده که تاکنون 500 میلیارد تومان آن هزینه شده است.
وی ادامه داد: پیشبینی میکنیم با مشارکت و حمایت بانکهای کشور بتوانیم شاهد دریافت خیرات و نذورات مردمی و کمک مالی بیشتر به پروژههای در دست اجرای اماکن متبرکه عراق باشیم.
پلارک با اشاره به سابقه فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات در تکمیل پروژههای عمرانی ابراز کرد: این ستاد از سال 1381 و بعد از سقوط رژیم بعثی صدام، حضور و تعامل خود را در عراق با هدف تجمیع و ساماندهی کمکهای مردمی در عرصه بازسازی حرمین شریفین به کار گرفت که بیش از 150 پروژه را در اعتاب مقدسه اجرا کرده است.
به گفته وی، این ستاد با برنامهریزی و پیشبینی چشمانداز و استراتژی مشخص، اجرای طرحها را در سه بخش کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت آغار کرد.
به گزارش ایرنا، پلارک بیان کرد: در مرحله نخست، وجود برخی ضعفهای اساسی از جمله نبود امکانات رفاهی، سرویس بهداشتی، امکانات سرمایشی و گرمایشی و نظافت اطراف حرمها وجود داشت که ستاد بازسازی عتبات عالیات در قالب پروژههای کوتاهمدت این نقایص را برطرف کرد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات یادآور شد: در پروژههای میانمدت، رفع نیازهای نسبی حرمها در چهار شهر نجف، کربلا، سامرا و کاظمین و پنج حرم از نظر شکل و ظاهر را ساماندهی کردیم که بهطور کامل سنگکاریهای داخل گنبد و صحنها و کف تعویض شد. علاوه بر این ستاد بازسازی عتبات عالیات در قالب پروژههای بلندمدت موفق به توسعه سرداب در شهر کاظمین و افزایش سه برابری فضای حرمین شریفین شد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد