این بخشنامه تمام دستگاه های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری را ملزم کرده که از اواسط تیر ماه سال جاری سهم اضافه کاری کارکنان دولت را از کسور تامین اجتماعی آنان کسر نکنند.
عدم کسر حق بیمه از اضافه کاری کارکنان دولت سبب خواهد شد همه کارکنانی که مشمول صندوق تامین اجتماعی هستند از این پس نتوانند به هنگام بازنشستگی از پاداش پایان خدمت برخوردار شوند و میزان پاداش آنان تنها براساس آخرین حکم کارگزینی ملاک عمل دستگاه های دولتی خواهد بود.
در بخشنامه شماره 200.93.5271 جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تاکید شده که شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در جلسه 25 فروردین ماه سال جاری این دستورالعمل را به استناد ماده 116 قانون مدیریت خدمات کشوری صادر و به دستگاههای اجرایی ابلاغ کرده است.
هرچند در بخشنامه یادشده تصریح شده است که در ماده 59 قانون برنامه توسعه پنجم در خصوص کسر حق بیمه از اضافه کاری کارمندان حکم صریحی وجود ندارد، اما دستگاه های اجرایی سالیان متمادی با کسر سهم تامین اجتماعی از اضافه کاری کارکنان دولت مبالغی را به تامین اجتماعی پرداخت کرده اند.
پیش از این به استناد دستورالعمل رئیس امور نظام های جبران خدمت معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور بخشنامه مشابهی در سال 88 به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد که با توجه به موضع گیری برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان سازمان ها و نهادهای دولتی، دستگاه های اجرایی در سال 90 از اجرای آن منع شدند.(مهر)
برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
این بخشنامه ظلم بزرگی است بر امثال من كه 28 سال خدمت كرده ایم
این تیر خلاصی است بر پیكره یك كارمند بخصوص كارمندانی كه سالهای پایانی خدمت خود را می گذرانند یعنی هم در میزان حقوق بازنشستگی خود (كه 28یا 29سال بابت اضافه كاری آنان به سازمان تامین اجتماعی بیمه پرداخت نموده است) وهم اینكه پاداش پایان خدمت كارمندان را به یك سوم تقلیل داده است واقعاً جای تاٌسف دارد . خدایا به داد ما برس
امروز با این بخشنامه باصطلاح دهن پركن حقوق ومطالبات كاركنان را ضایع میكنید و فردا هم سقف اضافه كاری و اصلا خود اضافه كار را از حقوق كاركنان حذف می كنید.
شما اگر دنبال درز و نشتی های دولت بابت هرز منابع هستید لازم نیست فشار را روی كارمند بیچاره بیاورید همین اطراف خودتون را نگاه كنید متوجه میشوید . از اینكه یك قشر را زیر فشار قرار می دهید تا دیگران راحتتر زندگی كنند روش مناسبی برای كنترل منابع دولت نیست. آیا شما توانستید حقوق تضییع شده مردم را از خودرو سازان بگیرید آقایان هر تصمیمی بخواهند می گیرند كسی هم جلودار نیست
گر مسلمانی از این است كه حافظ دارد/ وای اگر از پس امروز بود فردایی