به گزارش ایرنا، حسین وکیلی در گفت و گویی افزود: سه میلیون واحد صنفی داریم که سهم عمدهای در تامین درآمدهای مالیاتی دولت دارند و سالانه دو و نیم میلیون اظهارنامه ارائه میکنند.
وی تاکید کرد: با اتاق اصناف توافق شده تا مؤدیان مالیات خود را به صورت خوداظهاری الکترونیکی پرداخت کنند و ارائه چاپ کاغذی اظهارنامه به ادارات امور مالیاتی هم ضرورتی ندارد.
وی افزود: اظهارنامه مالیاتی شامل ترازنامه و حساب سود و زیان مؤدیان است و مودیان باید به این موارد توجه کنند تا اظهارنامه پذیرفته شود.
معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: اظهارنامهای که شامل اطلاعات درآمدی، هزینه و ترازنامه مودیان نباشد، پذیرفته نمیشود.
وی گفت: معافیت مالیاتی درآمد در سال 1392 حدود ده میلیون تومان و برای سال 1393 حدود 12 میلیون تومان است و مازاد بر آن مشمول مالیات پلکانی از 15 تا 35 درصد میشود.
معاون سازمان امور مالیاتی افزود: مودیانی که مالیات آنها زیر یک میلیون تومان است مودیان خرد محسوب میشوند و میزان پرداختی آنان نسبت به مالیات قطعی سال 1391 حدود 4 درصد افزایش یافته است.
به گفته وی، همچنین مودیانی که مالیات آنها یک تا سه میلیون تومان است، 9 درصد افزایش دارد و مالیات درآمدهای بیش از سه میلیون تومان نیز 14 درصد رشد نشان میدهد.
فراخوان 10 صنف برای نصب صندوق مکانیزه فروش
در همین حال معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی از فراخوان ده صنف برای نصب صندوق مکانیزه فروش خبر داد و گفت: اصناف مشمولی که برای نصب این صندوق مراجعه نکنند از معافیت 120 میلیون ریالی محروم میشوند.
علیرضا طاریبخش افزود: در اجرای ماده 121 قانون برنامه پنجم توسعه و دستورالعملهای مواد 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم و ماده 19 قانون مالیات بر ارزش افزوده و همچنین ماده 71 قانون نظام صنفی ده صنف برای اجرای قانون فراخوان شدند.
وی با اشاره به گروههای مشمول نصب و استفاده از سامانههای فروشگاهی گفت: فروشندگان لوازم یدکی خودروهای سبک و سنگین و ماشینآلات راهسازی، کشاورزی و ساختمانی؛ صاحبان تعمیرگاههای مجاز خودرو و انواع وسائط نقلیه سنگین و ماشین آلات راهسازی، کشاورزی و ساختمانی؛ فروشندگان تجهیزات و تاسیسات حرارتی و برودتی، شوفاژ و تهویه مطبوع و لوازم مربوط مشمول این موضوع هستند؛ فروشندگان لوازم بهداشتی ساختمانی و همچنین فروشندگان تزئینات ساختمان (موکت، کفپوش، انواع پرده، کاغذ دیواری، شومینه و کارهای تزئینی چوبی و فلزی) از جمله صنوف برای نصب صندوق مکانیزه فروش هستند.
وی ادامه داد: فروشندگان انواع تلفن (ثابت و بیسیم)، همراه و تجهیزات جانبی آن؛ تولیدکنندگان و فروشندگان مبل، مصنوعات چوبی و فلزی و غیرفلزی اهم از اداری و خانگی؛ فروشندگان فرش ماشینی، تابلو فرش، موکت و قالیچه ماشینی؛ فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی و فروشندگان لوازم طبی بیمارستانی، آزمایشگاهی و دندانپزشکی و دندانسازی و انواع لوازم و تجهیزات پزشکی پنج صنف دیگر هستند که باید نسبت به نصب صندوق مکانیزه فروش اقدام کنند.
طاریبخش تصریح کرد: اصنافی که فراخوان شده اند مکلف هستند از ابتدای سال 93 نسبت به نصب و بهرهبرداری سامانه فروش و همچنین اعلام مراتب ظرف مهلت تعیین شده به سازمان امور مالیاتی کشور اقدام کنند و بدیهی است مودیانی که حکم مذکور را اجرا نکنند از معافیت مالیاتی مقرر در ماده 101 قانون مالیاتهای مستقیم که در سال 93 بیش از 120 میلیون ریال است محروم میشوند.
وی تاکید کرد: هزینههای انجام شده بابت خرید، نصب و راهاندازی دستگاههای مربوطه (اعم از سختافزار و نرمافزار)، از درآمد مشمول مالیات مودیان مزبور در اولین سال استفاده قابل کسر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت