وی در گفتگو با شماره امروز شنبه روزنامه اعتماد چاپ تهران تصریح کرد: اگر اصلاح طلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت.
این سخنان حجاریان در حالی بیان می شود که وی چندی پیش گفته بود روحانی هرگز نگفته که من اصلاح طلب هستم و هم اصلاح طلبان و هم اصولگرایان به وی رای داده اند.
حجاریان در تفسیر خود از فضای سیاسی و اجتماعی گفت: مردم به دنبال زندگی راحت، امنیت شغلی و درآمد و پائین بودن تورم هستند و در حال حاضر به دنبال مطالبات سیاسی نیستند.
وی با نگرانی از عملکرد دولت روحانی اظهارداشت: هر آن ممکن است مذاکرات هسته ای به هم بخورد و با مشکل مواجه شود و قیمتها بالا و پایین شود این مساله خطرناک است و می تواند توازن را بر هم بزند و زبان دلواپسان را درازتر کند.
او درباره قرائت موسوی، کروبی و خاتمی از اصلاحات هم نظر خود را اینگونه بیان کرد: بخشی از قرائت های آنان را اصلاح طلبانه می دانم.
توکلی: احمدی نژاد نتوانست بخوبی از هوش خود استفاده کند
سایت الف هم نوشت: احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه «در حال حاضر فساد در کشور به مرحله سیستمی رسیده است»، گفت: اگر امید مردم مایوس شود، آنگاه سرمایه های اجتماعی نظام را از دست می دهیم.
توکلی در سلسله نشست های بزم اندیشه با عنوان «زنگ خطرهایی برای دولتمردان» افزود: در دولت فعلی دو ماه و نیم مکاتبه کردم تا مسئله فساد و رانت خواری حذف شود. معتقدم دولت یازدهم باید متوجه شود که چنین مسائلی نباید دست و پایش را بگیرد؛ البته آن چه به این دولت رسیده خرابتر از آن است که بتواند حریف مشکلاتش شود.
وی با بیان اینکه «اگر بنده حرفی می زنم از سر دشمنی نیست؛ چراکه خیرخواه دولت ها بوده و هستم؛ هرچند ممکن است آنان اشتباهاتی نیز داشته باشد» خاطرنشان کرد: در حال حاضر فساد در کشور به مرحله سیستمی رسیده است؛ این اتفاق به معنای آلودگی دستگاه های مبارزه با فساد است و در این نوع از فساد جرم یقه سفیدها بیشتر می شود.
وی افزود: یقه سفیدها اشخاص در ظاهر محترم هستند که در جامعه به شکل ویژه ای جرم مرتکب شده و پول مردم را می بلعند؛ در حقیقت بر خلاف یقه آبی ها. یقه سفیدها از مناسبات پیدا و پنهان خویش استفاده کرده و با پنبه سر می برند. اما جرم یقه سفیدها غارت بدون خشونت و سرقت خانه ها بدون ورود به منزل هاست.
این نماینده مجلس با بیان این که «فضای فساد در دولت گذشته گسترده و بی محابا بود» ابراز عقیده کرد: فاسد همانند خود را بر سر کار می آورد. در حال حاضر نیز به دلیل گسترده شدن فضای فساد مقابله با این امر قدری سخت و مشکل شده است.
وی یادآور شد: من در سال های ابتدایی فعالیت احمدی نژاد به او پیله نکردم، اما در دور دوم به کلی با او مخالف بودم. او در دور دوم مسیر را ترک کرد، مجلس نیز هرگز در برابر او سکوت نکرد.
توکلی هم چنین با بیان این که « من ریاست احمدی نژاد را قبول نداشتم، اما از روی اضطرار به او رای دادم» افزود: در زمان احمدی نژاد به عقل و مشورت اعتنایی نمی شد. در زمان او تصمیمات در کشور به شکل استبدادی اتخاذ می شد؛ به عنوان نمونه پروژه مسکن مهر که معتقدم یکی از بهترین طرح ها بود به خاطر افزایش مقیاس و چاپ پول از سوی بانک مرکزی سبب تورم و رشد نقدینگی شد.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، احمدی نژاد را در عین حال، سیاستمداری باهوش توصیف کرد و گفت: او نتوانست از این هوش خود به درستی استفاده کند. در زمینه پروژه مسکن مهر به بانک مرکزی اعلام شد که 43 هزار میلیارد تومان اسکناس چاپ شود و دلیل این امر این بود که افراد مطیع بر سر کار بودند نه افرادی عاقل و با درایت.
وی در ادامه با اشاره به این که «مجلس و دولت تاثیر متقابلی از هم می پذیرند»، تصریح کرد: دولت قدرت تمرکزیافته بیشتری نسبت به مجلس دارد، پارلمان دارای قدرت های متکثر است و نمی تواند تصمیم قاطعی بگیرد. در نتیجه فسادها بیشتر می شود، اما اگر دولت افراد درستی را انتخاب کند، قدرت مبارزه با فساد آسان تر خواهد شد.
توکلی با اشاره به این که «در حال حاضر در زمینه مفاسد اقتصادی کار مجلس بسیار سخت شده است»، ادامه داد: معتقدیم اگر دولت ها سالم باشند، مجلس را به سلامت می کشانند، ساختار انتخابات باید استانی شود؛ زیرا هم اکنون به دلیل عدم حضور احزاب برخی از نماینده ها از بی حمایتی می ترسند در نتیجه در مقابل خیلی از اتفاقات سکوت می کنند.
محاکمه روسای سابق سه بانک بزرگ دولتی در آینده نزدیک
قاضی رسیدگی کننده به پرونده ۳ هزار میلیاردی گفت: دادگاه محاکمه روسای سابق بانکهای ملی، صادرات و مسکن در آیندهای نزدیک برگزار میشود.
به گزارش تسنیم، ناصر سراج در حاشیه همایش سراسری قوه قضاییه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اعاده دادرسی یکی از محکومان پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی پذیرفته شده است، اظهارداشت: تا آنجا که بنده در جریانم اعاده دادرسی هیچکدام پذیرفته نشده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا رسیدگی به پرونده فساد ۳ هراز میلیاردی پایان یافته است، گفت: رسیدگی به این پرونده ادامه دارد و احکام صادره نیز در مرحله اجراست.
سراج ادامه داد: دادگاه رؤسای سابق بانکهای ملی، صادرات و مسکن نیز در آینده نزدیک برگزار میشود.
زاکانی: اشتباه تیم مذاکره کننده هسته ای توجه نکردن به تعهدات آلماتی بود
علیرضا زاکانی نماینده تهران در مجلس و از فعالان "جنبش دلواپسان" گفت که اشتباه تیم مذاکره کننده هسته ای در توجه کردن به تعهدات نشست آلماتی باعث زیاده خواهی غربی ها شده است.
به گزارش جهان، زاکانی ظهر امروز شنبه در جمع بسیج اساتید دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه ایران تاکنون هفت مرحله مذاکرات هسته ای را انجام داده است، گفت: غربی ها اوایل سال گذشته ادامه روند مذاکرات را به انتخابات ریاست جمهوری ربط دادند و بعد از انتخابات نیز تیم جدید مذاکره کننده فعالیت خود را بدون توجه به راه تیم قبلی ادامه داد و به تعهدات آلماتی توجه نکرد.
وی افزود: این یعنی اینکه تیم جدید مذاکرات را از اول آغاز کرد، در حالی که چنین حرکتی اشتباه بود و باعث زیاده خواهی آنها شد.
این عضو جنبش دلواپسان با بیان اینکه امروز موضع تیم هسته ای بهتر از گذشته شده است، گفت: ما برای نسل های آینده پافشاری می کنیم و امیدواریم اشکالاتی هم که وجود داشت جبران شود.
زاکانی افزود: لحن سخنان ظریف نسبت به گذشته تفاوت کرده و امروز شاهدیم که واقعیت های پشت صحنه را نیز می گوید.
نماینده تهران در مجلس با اشاره به اینکه مشکل دشمنان نظام مباحث هسته ای نیست، گفت: مشکل آنها اسلام ناب، دعوت مسلمانان جهان به وحدت و همچنین پیگیری تمدن اسلامی است.
زاکانی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص نوع برخورد مجلس با برخی از وزرایی که در مجموعه خود از اهالی فتنه استفاده می کنند، گفت: امروز جامعه نیاز به آرامش و تحمل فرهنگی و اقتصادی دارد و دانشگاه هایی که برای عده ای محلی برای آب به آسیاب احزاب ریختن باشند، برای ما قابل قبول نیست.
وی افزود: مجلس در برابر اینگونه فعالیت ها سکوت نکرده بلکه جلسات مختلفی برگزار شده است. مجلس حساسیت نشان خواهد داد و نوع برخورد تغییر خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت