در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سازمانی که به نوعی میتوان گفت همه برنامههایش ردی و رنگی از موسیقی دارد و این هنر چاشنی همه برنامههایش است. طبعا ما همان انتظاراتی را که در عرصه موسیقی از صدا و سیما داریم، از روزنامه جامجم هم خواهیم داشت. همان طور که از صدا و سیما توقع داریم در عرصه موسیقی راهگشا و فرهنگساز باشد، از جامجم هم توقع داریم در این عرصه اثرگذار باشد.
طبعا در این مدت گفتوگوهای خوبی در روزنامه جامجم منتشر شده است و به نظر من این گفت و گوها در معرفی هنرمند به مردم و برقراری ارتباط میان او و جامعه نقش بسزایی دارد؛ زیرا یک گفتوگوی خواندنی میتواند مردم را به آثار یک هنرمند هم نزدیک کرده و تمایل به دنبال کردن موسیقی را هم در او ایجاد کند. جامجم از این نظر موفق بوده و جا دارد از مسئولان این بخش تشکر کنم. همچنین به دلیل حضور مستمر صفحه موسیقی در روزنامه جامجم از مسئولان این روزنامه تشکر میکنم؛ زیرا برخی رسانهها هنوز هم این هنر والا را به رسمیت نمیشناسند و صفحهای به آن اختصاص نمیدهند. از این نظر میشود گفت زندهباد جامجم!
اما آنچه امروز در همه رسانهها در بخش موسیقی کمرنگ شده معرفی هنرمندان گذشته و ارائه کارنامه فعالیتهای آنهاست. سنت حسنه بیوگرافینویسی در مطبوعات این روزها کمرنگ شده و برخی فکر میکنند چون با یک جستجوی ساده در فضای مجازی میتوان به این اطلاعات دست پیدا کرد، بهتر است دربارهاش چیزی نوشته نشود. من مخالف این نظر هستم و فکر میکنم ما باید فعالیتهای هنرمندان خوبی را که مدت زیادی از فعالیتشان میگذرد و برخی از آنها دیگر در میان ما هم نیستند و درگذشتهاند را در لابهلای صفحات مطبوعات یادآوری کنیم.بحث معرفی موسیقیدانهای ما از دیرباز تا کنون نکته بسیار مهمی است که مورد بیتوجهی و غفلت قرار گرفته و امیدوارم روزنامه جامجم این سنت را زنده کند تا به این بهانه مردم نامهایی را که حالا خیلی کمتر میشنوند دوباره در ذهنشان تداعی شود و گهگاه سری هم به آثار آنها بزنند.
شاهین فرهت / آهنگساز و مدرس دانشگاه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت