محی الدین بهرام محمدیان در گفتوگو با مهر با بیان این مطلب گفت: مرمت و بازسازی مدرسه تاریخی دارالفنون و تبدیل آن به موزه تعلیم و تربیت یکی از آروزهای ما بوده است که در حال حاضر کارهای مربوط به بازسازی گام به گام در حال انجام است و بزودی نخستین اتاق آن به معلمان ماندگار اختصاص پیدا می کند.
وی افزود: در حال حاضر تعدادی از اتاقهای مدرسه در حال آماده شدن است که چیزی شبیه یک موزه برای بازدیدکنندگان باشد.
به گفته محمدیان، نام هر اتاق را موزه وزرا، معلمان ماندگار و اسناد و مدارک گذاشته ایم که در آینده نزدیک امکان بازدید آن برای مردم فراهم می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همچنین قرار است بخشی از کارهای تالیف و تحقیق آموزش و پرورش نیز در همان جا انجام شود، تصریح کرد: دارالفنون شناسنامه آموزش و پرورش نوین در ایران است. ما معتقدیم دارالفنون وقتی پابرجاست که تعلیم و تربیت در آن جریان یابد. بر این اساس ما موظف به احیای این مدرسه تاریخی و میراث ارزنده فرهنگی کشور هستیم.
محمدیان تصریح کرد: ما درصدد هستیم که در کنار احیای دارالفنون و تبدیل شدن آن به موزه تعلیم و تربیت، بخشی از کارهای پژوهشی خود را در این مدرسه انجام دهیم تا روح پژوهش و آموزش در این مدرسه بدمد.
محمدیان درباره مشکل تملک مغازه های پیرامون مدرسه دارالفنون نیز گفت: ما گزارشات را به بخش حقوقی آموزش و پرورش داده و آنها در حال پیگیری برای حل مشکل تملک زمین هستند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد