مهدی نوید ادهم، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش و با اشاره به جدیدترین مصوبه این شورا، اظهار داشت: هشتصد و نود و پنجمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش عصر دیروز با حضور وزیر آموزش و پرورش تشکیل شد.
وی افزود: در این جلسه معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت همکاری و هماهنگی دو وزارت آموزش و پرورش و علوم تأکید کرد تا با ایجاد همسویی و هماهنگی بیشتر محتوایی و اجرایی بین دو وزارتخانه، زمینه ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت در نظام آموزشی فراهم آید.
نوید ادهم با بیان اینکه این موضوع مورد تأیید شورا قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در این جلسه مقدر شد تا کارگروهی در شورای عالی آموزش و پرورش و با حضور معاونان دو وزارتخانه تشکیل و بر چگونگی برای همکاری و همافزایی بررسی و اتخاذ تصمیم شود.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شورا پس از 3 جلسه بحث و گفتوگو، آییننامه تشکیل کلاسهای چند پایه را به تصویب رساند، تصریح کرد: بر اساس این آییننامه وزارت آموزش و پرورش موظف است برای تشکیل و مدیریت کلاسهای چند پایه جهت ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت با تأکید بر مناطق روستایی و عشایری تدابیری اتخاذ کند.
وی در گفتوگو با فارس اضافه کرد: از جمله اینکه کلاسهای چند پایه با حضور حداکثر 15 نفر و حداکثر 3 دوره از یک دوره تحصیلی تشکیل شود و در موارد استثناء رئیس آموزش و پرورش منطقه در چارچوب این آییننامه اتخاذ تصمیم کند.
وی ادامه داد: در صورتی که کلاس چند پایه با بیش از 3 پایه و یا بیش از 15 نفر تشکیل شود به ازای هر پایه اضافی تا 6 ساعت به زمان آموزش اضافه شود و به معلمان حقالتدریس پرداخت میشود.
نوید ادهم با بیان اینکه سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برنامه و راهنمای معلم این کلاسها را تدوین میکند، اظهار کرد: برای معلمان به غیر از آموزشهای ضمن خدمت متداول، 40 ساعت آموزش تخصصی در نظر گرفته میشود؛ دانشگاه فرهنگیان هم در رشتههای مربوطه درس مدیریت و برنامهریزی چند پایه را تدبیر میکند.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه آغاز و اجرای این آییننامه از ابتدای سال تحصیلی جدید خواهد بود، گفت: برای ارتقای کیفیت این نوع کلاسها، آمارها نشان میدهد بیش از 600 هزار نفر در بیش از 51 هزار کلاس درس چند پایه در مناطق روستایی و عشایری حضور دارند و این مصوبه میتواند زمینه ارتقای کیفیت بیشتر به آنها را فراهم کند. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت