دکتر ابوالفضل مظفری درباره عوامل مهم سرفه افزود: سرفه علتهای مختلفی همچون دود سیگار، آلرژیهای فصلی، سرماخوردگی، وجود جسم خارجی در ریه و یا عوارض ناشی از برخی از داروها و ... دارد اما طولانی شدن سرفه اهمیت زیادی دارد که باید مداوا شود.
وی افزود: کودکان نیز با توجه به حساسیتهای فراوان به لحاظ ضعف جسم نیز به مراقبتهای بیشتری نیاز دارند و آسیب پذیرتر هستند به خصوص اینکه زودتر از دیگران به عفونت دستگاه تنفسی دچار میشوند.
این متخصص ریه با تاکید بر اینکه نباید سرفههای طولانی مدت حادتر شوند، افزود: سرفههای مکرر و طولانی مدت مشکلات فراوانی در خواب و حتی تغذیه افراد به وجود می آورد و گاه همراه با حالت تهوع است و در طول شب نیز این سرفهها تداوم پیدا میکند از این رو بیماران در صورت طولانی شدن این سرفهها حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنند تا تحت درمان قرار گیرند.
این پزشک متخصص گفت: فرد بیمار باید از خود درمانی پرهیز کند و هیچ گاه غذاهایی که سرفه و یا آلرژی را افزایش می دهد مصرف نکند بلکه برای از میان بردن بیماری با رعایت اصول بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک به منظور جلوگیری از استنشاق موادی که سرفهها را افزایش می دهد دوره درمان را زیر نظر پزشک آغاز کند.
وی افزود: متاسفانه سرفههای طولانی مدت گاه با خروج خون همراه است که بسیار خطرناک هستند. بیماران سرفههای طولانی مدت را نباید به حال خود رها کنند و فرصت درمان به موقع را از دست ندهند.
مظفری با اشاره به برخی از نکات مهم گفت: استفاده از برخی از گیاهان دارویی با توجه به مشاوره با افراد آگاه و متخصص با خواص این گیاهان، جلوگیری از نوشیدن آب سرد، پرهیز از غذاهای سرخ کردنی به ویژه فست فود، دوری از محیطهای آلوده، دوری از مواد شوینده و یا استفاده از ماسک در موقع مصرف و کنار گذاشتن سیگار می تواند تا حدودی مانع از تشدید سرفهها شود. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود