به گزارش ایرنا، کرمعلی غندالی افزود: بر اساس قانون بودجه سال جاری یک درصد از ورودیهای صندوق توسعه ارزی کشور برای سرمایهگذاری و تکمیل زنجیره تولیدات عشایر اختصاص یافت.
وی افزود: بر این اساس 4000 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت و مناسب در اختیار عشایر قرار میگیرد.
غندالی ادامه داد: با جذب این اعتبار، تولید گوشت و پروتئین عشایر کشور 25 هزار تن افزایش یافته و به 200 هزار تن در سال میرسد.وی بیان کرد: این تسهیلات در قالب 14 ماه و به صورت مرحلهای پرداخت شده و پیشبینی میشود این اعتبار از خرداد امسال به طرحهای پرواربندی و تولیدات دامی عشایر پرداخت شود.
بر اساس آمار موجود یک میلیون و 200 هزار نفر عشایر در قالب 220 هزار خانوار امرار معاش میکنند که با دارا بودن 24 میلیون واحد دامی و تولید سالانه پنج میلیون و 600 هزار تن تولیدات دامی بیش از 20 درصد تولیدات و 35 درصد صنایع دستی کشور را به خود اختصاص دادهاند.
معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر کشور نیز گفت: با اجرای طرح تدوین نقشه و اطلس ایل راههای عشایری حدود 48 هزارکیلومتر از این راهها شناسایی و تثبیت شده است.
میرولی صفرزاده افزود: پیشبینی میشود پایان اجرای این طرح 54 هزار کیلومتر ایل راه عشایری در کشور شناسایی و تثبیت شود. وی اظهار کرد: تدوین نقشه ایل راهها از سال 91 با هدف احیای ایل راهها و دفاع قانونی از حقوق عشایر در اجرای طرحهای راه و شهرسازی و دستگاههای مختلف با استفاده از سیستم جی پی اس آغاز شده است.
صفرزاده با اشاره به پیشرفت 80 درصدی این طرح ادامه داد: تدوین نقشه ایل راه استانهای خراسان رضوی، تهران، گیلان، مرکزی به اتمام رسیده و نقشه استان فارس نیز در دست تدوین است که با تدوین این نقشه و بر اساس قانون، اجرای طرح در این مسیرها ممنوع شده و فقط با مصوبه مجلس قانونی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان