مهرداد بائوج لاهوتی درباره مرگومیر ماهیها در سواحل دریای خزر افزود: مرگ تعداد قابل توجهی ماهی در دریاچه سد فشافویه و همچنین مرگ و میر ماهیها در سواحل شمالی کشور حاکی از آن است که دقت لازم در زمانهای مورد نیاز نمیشود، بهطوریکه در یک بازه زمانی اتفاقات اینچنینی اوج میگیرد.
عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان متولی سلامت جامعه باید توجه ویژهای به اینگونه مسائل داشته باشد و از ادامه این روند (پرورش ماهیها در آبهای آلوده) جلوگیری کند، چون این امر با سلامت انسانها ارتباط مستقیمی دارد.
وی با بیان اینکه تلف شدن ماهیهای دریای خزر و همچنین ماهیهایی که در آبخیز دریاچهها هستند، نگران کننده است، ادامه داد: هماکنون اصلیترین موضوعی که در سواحل شمالی مطرح میشود، ورود فاضلاب به دریا بوده که با آسیبهای جدی برای محیط زیست و دیگر جانداران همراه است.
به گزارش فارس، عضو فراکسیون محیط زیست مجلس تصریح کرد: در برخی از رودخانههای منتهی به دریای خزر (رودخانه لنگرود) نه تنها جان ماهیها در خطر است، بلکه جان انسانها نیز به خطر افتاده است.
وی با بیان اینکه تمام این آلودگیها به دریای خزر منتهی میشود، عنوان کرد: نوار ساحلی در گیلان حدود 270 کیلومتر است و این امر بیانگر این مساله است که آسیبهای مخرب ناشی از ورود فاضلاب به دریای خزر خودش را یکجا نشان نمیدهد و کمکم نمایان میشود، اما باید توجه داشت که وسعت آسیبها بسیار گسترده خواهد بود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد