دولتی‌ها، فوتبالیست‌‌ها را میلیاردر کردند

با آمدن محمود گودرزی در راس وزارت‌خانه ورزش و جوانان ، عزم و اراده‌ای به وجود آمده تا بلکه از ریخت و پاش‌های آنچنانی در عرصه فوتبال جلوگیری شود.
کد خبر: ۶۶۷۰۵۵
دولتی‌ها، فوتبالیست‌‌ها را میلیاردر کردند
با آمدن محمود گودرزی در راس وزارت‌خانه ورزش و جوانان ، عزم و اراده‌ای به وجود آمده تا بلکه از ریخت و پاش‌های آنچنانی در عرصه فوتبال جلوگیری شود و دیگر هیچ بازیکنی نتواند حداکثر ٥٠٠ میلیون تومان بیشتر بگیرد! البته هنوز وزارت ورزش هیات مدیره‌های جدید دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را منصوب نکرده تا صرفه‌جویی و پرداخت‌های محدود به مربیان و بازیکنان را از خودش شروع کند.(!) اما در این مطلب می‌خواهم دفاعیه‌ای جانانه‌‌ از فوتبالیست‌‌های گران‌قیمت کنم زیرا معتقدیم آنها دست پرورده و تربیت شده یک سیستم غلط دولتی حاکم بر فوتبال هستند. در ٣٠ سال اخیر روسای سابق سازمان تربیت بدنی و هیات مدیره‌هایی که برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تعیین کردند به طور تمام و کمال در خدمت بازیکنان و مربیان بودند و هر سازی که آنها نواختند این عزیزان هنر خود را نشان دادند و ...! حتی فدراسیون فوتبال هم برای آن که از مدیران سرخابی عقب نیفتد تا توان داشت به ملی‌پوشان پول‌های خوبی داد. به عنوان مثال برای یک پیروزی معمولی پاداش‌های ١٠ هزار دلاری می‌دادند اما آقایان غافل از آن بودند که با این کارها دارند دیگر رشته‌ها را نابود می‌کنند در همین المپیک ٢٠١٢ لندن و با وجودی که کاروان ورزشی کشورمان بهترین عملکرد تاریخ خود را به نمایش گذاشت برای مردان طلایی و یا مدال آورانش چه کار کردند؟ چقدر قدر محمد بنا و دستیارانش را دانستند؟ چه گلی بر سر احسان حدادی که واقعا شاهکار کرد و مدال نقره رشته پرتاب دیسک بازی‌های المپیک را برای کشورمان به ارمغان آورد زدیم؟ آیا غیر از این بود که به جای توجه مضاعف، او را به امان خودش رها کردیم و طفلک با هزینه شخصی‌اش در تورنمنت‌های جهانی شرکت می‌کرد؟
وقتی خود نمایندگان دولت در هیات مدیره‌های استقلال و پرسپولیس و یا فدراسیون فوتبال، روز به روز قیمت فوتبالیست‌‌ها را بالا بردند دیگر چرا باید گردن بازیکنان را زد؟ به قول آندو تیموریان وقتی پول خوب می‌دهند چرا نگیرد؟ از طرفی این قدر بی‌رحم بودیم که هرگز نخواستیم در کنار توجه به فوتبالیست‌‌ها گوشه چشمی هم به ورزشکاران دیگر رشته‌ها داشته باشیم. در المپیک لندن بهداد سلیمی باارزش‌ترین مدال طلای این بازی‌ها را برای ایران به ارمغان آورد اما به اندازه محمد مهدی نظری مهاجم تیم استقلال قدرش را دانستیم و ٧٠٠ میلیون تومان به قهرمان فوق سنگین وزنه‌برداری جهان دادیم؟!
برای محمد بنا که با درایت و مدیریت بالای خود سه مدال طلا از ٤ مدال طلای کاروان ایران در بازی‌های المپیک را به ارمغان آورد و نام ایران را در چهارگوشه جهان بلندآوازه کرد چقدر برای این کار تاریخی و فراموش نشدنی‌اش ارزش قائل شدیم؟‌ یا این که در حال حاضر این مربی ارزشمند کشتی در طول یک سال چقدر حقوق و دستمزد از فدراسیون کشتی می‌گیرد؟ بی‌تعارف محمد بنا به اندازه یکی از دستیاران درجه دو امیر قلعه‌نوعی و یا برادر علی دایی پیش‌قرارداد و یا حقوق ماهانه می‌گیرد؟!
آقایان دولتی! از این دست نمونه‌ها بسیار سراغ داریم فقط بدانید مدیران پرهزینه‌ای مثل محمد رویانیان حاصل تفکرات و نوع نگاه اشتباهی است که به ورزش دارید چون رویانیان‌ها، فتح‌ا...‌زاده‌ها با چشمان خود دیده‌اند در نزد متولیان ورزش، مدال‌های المپیک و جهانی هیچ ارزشی ندارد اما قهرمان شدن در لیگ‌برتر فوتبال ایران یعنی آخر خوشبختی!
و این گونه است که معتقدم دولتی‌ها فوتبالیست‌‌ها را میلیاردر و ورزشکاران دیگر رشته‌ها را با تمامی شایستگی‌هایی که داشتند به قهقرا بردند. آقایان شما متهم ردیف اول هستید نه فوتبالیست‌ها!(روزنامه هوادار)
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها