به گزارش ایسنا، محمد مهدیزاده، استقبال کم بیسوادان، ایرادهای سامانه ثبتنام و پرداخت نشدن حقالزحمه مدیران را از جمله مشکلات این طرح دانست و با اشاره به استقبال اندک اولیا از طرح سوادآموزی افزود: از مدیران میخواهیم با عزم و اراده جدیتر و از طریق ارتباطهای حضوری و تلفنی با این افراد آنها را تشویق به سوادآموزی کنند و از دانشآموزان نیز کمک بگیرند.
وی با اشاره به این که تعدادی از این افراد توانایی یادگیری ندارند، گفت: از مدیران شهرستانها میخواهیم با شناسایی این افراد و خارج کردن نام آنها از فهرست اولیای بیسواد به پیشرفت سریعتر طرح کمک کنند.
معاون آموزشی نهضت سوادآموزی ادامه داد: بعد از اجرای کامل طرح سوادآموزی، شاخص امتیاز سلامت مدارس کشور بر مبنای درصد اولیای بیسواد نسبت به دانشآموزان در دستور کار قرار خواهد گرفت و مدارس بر این اساس رتبهبندی میشوند.
مهدیزاده ایجاد شرایط مناسب تحصیل برای افراد بازمانده از تحصیل در رده سنی 10تا20 سال را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: این افراد شامل کودکان کار، کودکان طلاق و بویژه کودکان معلول هستند.
به گفته وی، 6700 کودک بازمانده از تحصیل در کشور شناسایی شده که قرار است آموزش این افراد به صورت چهره به چهره و فردی انجام شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد