نکته

پذیرایی با تازه‌ترین‌ها در ایام نوروز

نوروز که از راه می‌رسد، تلویزیون آستین‌هایش را بالا می‌زند و سفره رنگارنگی برای مخاطبانش پهن می‌کند که همه جور چیزی در آن می‌توان دید؛ از فیلم سینمایی و سریال گرفته تا تازه‌ترین مستندها و مسابقات ورزشی.
کد خبر: ۶۵۶۸۲۶

امسال تلویزیون روزهای سختی را گذرانده و دستش برای چیدن یک سفره رنگارنگ باز نبوده است، اما نگاهی به فهرست برنامه‌های نوروزی، حکایت از آن دارد که تلویزیون این بار هم کم‌نگذاشته و هر طور شده با تازه‌ترین‌ها و بهترین‌ها ضیافت نوروز را برگزار می‌کند. در فهرست برنامه‌های امسال می‌توان انواع برنامه‌ها را دید؛ مثل همیشه هم فیلم‌های سینمایی و سریال‌های خوب تدارک دیده شده، هم انیمیشن، هم مستند و هم انواع دیگر برنامه‌ها و سعی شده همه آنها از بهترین‌ها و تازه‌ترین‌ها باشند.

از تولید سریال و برنامه‌های ویژه این ایام که بگذریم، تلویزیون در انتخاب فیلم‌های سینمایی نیز سراغ تازه‌ترین‌ها رفته است. تله‌فیلم‌های نوروزی تلویزیون عموما محصول سال‌92 است و در میان فیلم‌های خارجی هم در بدترین حالت می‌توان آثاری متعلق به سال‌های 2010 یا 2011 را دید.

با نگاهی به فهرست فیلم‌های خارجی تلویزیون برای نوروز‌93 می‌توان آثاری مانند جاذبه را دید که محصول 2013 است و در هفت رشته جایزه اسکار 2014 را از آن خود کرده است و همین طور فیلم 12 سال بردگی که علاوه بر جایزه اسکار، جایزه بهترین فیلم گلدن گلوب 2013 را نیز از آن خود کرده است.

بجز این دو فیلم، آثاری مانند نقشه فرار، سریع و خشن6، تبعیض، گریز، قطار چنای، شتاب، حاشیه اقیانوس آرام، آخرین مقاومت، آخرین مسافر، ایستگاه اعداد، نجات فرمانده یانگ، مترو، امپراتور تباهی و بسیاری دیگر از فیلم‌های سینمایی محصول سال 2013 هستند، که از اکران برخی آنها در سینماهای جهان زمان زیادی نمی‌گذرد.تلویزیون سال گذشته نیز در ایام نوروز، مجموعه‌ای از تازه‌ترین تولیدات داخلی و خارجی را به مخاطبان خود ارائه کرد و این روند را امسال نیز تدوام بخشیده، در حالی که روزگار چندان خوشی نداشته و بسختی دستش به دهانش می‌رسیده، اما چهره‌اش را ولو با سیلی سرخ نگه داشته تا دل مردم را در آغاز یک سال تازه شاد کند.

آذر مهاجر/ گروه رادیو و تلویزیون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها