غرب که همچنان هدف فشار به ایران و عقب نشینی آن در برنامه هسته ای را دنبال می کند، در ادامه پرونده سازیهای خود، بهانههایی تازه را برای فشار و تهدید بیشتر نظام جمهوری اسلامی در دستور کار خود قرار داده است.
اگرچه غرب به توافق اولیه و موقت بر سر حل مساله هسته ای با ایران در قالب گروه 1+5 تن داده، اما آمریکا در ماههای اخیر بارها همین توافقنامه اولیه را نقض کرده و علاوه بر آن، در کنار موضوع هستهای مسائل دیگری را از جمله موضوع حقوق بشر را برای فشار به ایران مطرح ساخته است.
در گزارشهای احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل در باره حقوق بشر در ایران، همواره از منابعی استفاده شده است که از نظر رسمی و قانونی هرگز نمیتوان به آنها استناد کرد.
یکی از منابعی که او همواره در گزارشهای خود به آن استناد میکند اطلاعاتی است که از منافقین دریافت می کند. این گروهک تروریستی که دستش به خون هزاران نفر از مردم ایران آغشته است، مورد حمایت غرب و آمریکا قرار دارد.
احمد شهید همواره مبنای اطلاعات گزارش حقوق بشری خود را علیه ایران اطلاعات و گفتههای اعضا و سران گروهک تروریستی نفاق قرار می دهد. این گروهک که در میان اعضای خود به ویژه در پادگان اشرف در عراق کوچکترین مسائل حقوق بشری را رعایت نمیکرد اکنون به منبعی برای پر کردن پروندهای تبدیل شده است که احمد شهید آن را علیه جمهوری اسلامی ایران تهیه می کند.
احمد شهید قرار است در چند روز آینده گزارش تازهای در زمینه نقض حقوق بشر در ایران ارائه کند. پیش از ارائه گزارش او، بان کی مون دبیر کل سازمان ملل در اقدامی مداخلهجویانه با ارائه گزارشی به شورای حقوق بشر سازمان ملل، دکتر حسن روحانی رییسجمهوری ایران را به عدم پایبندی به وعدههای انتخاباتی متهم کرده و گفته است وضعیت آزادی بیان در دوره وی تغییری نکرده است.
«بانکیمون» در این گزارش از وضعیت آزادی بیان در ایران انتقاد کرده و مدعی شده است که «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران نتوانسته است به وعدههای خود برای افزایش آزادی بیان عمل کند.
این گزارش پس از آن منتشر و ارائه میشود که چند هیأت پارلمانی اروپایی و چند تن از مقامات اروپایی در هفته های اخیر به تهران سفر کردند و برخی از آنها خارج از عرف و قوانین بین الملل با افرادی دیدار و گفتوگو داشتند که بر اساس قوانین قضایی کشورمان محکوم شده بودند.
دیدار طولانی هیأت پارلمانی اتحادیه اروپا با برخی نقش آفرینان فتنه 88 که دوران محکومیت خود را سپری کرده بودند و سپس دیدار چند روز پیش خانم کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با برخی از زنانی که خود را حامی حقوق بانوان در ایران معرفی کرده بودند نشان میدهد که رویکرد اروپا و آمریکا در یکی بازی دوگانه علیه کشورمان در حال اجراست.
در این رویکرد، از یک سو، آمریکا همچنان تهدید و تحریم میکند و از سوی دیگر، مقامات اتحادیه اروپا زبان به کام گرفته و حتی شاید در مواقعی سخنان و مواضعی خوشایند ما بر زبان بیاورند اما در باطن هدفشان چیز دیگری است.
در دیدار اشتون با برخی فعالان حقوق زن که البته مشخص نیست چگونه این افراد خود را به عنوان حامی زنان و نمایندگان بانوان ایران اسلامی مطرح می کنند، یک محکوم فتنه هم حضور داشت که به گفته خودش، دیدار آنها با اشتون حدود 3 ساعت به طول انجامید.
به گفته "مایکل مان" سخنگوی اشتون، در این دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا داستانهایی را شنیده که مورد توجه او قرار گرفته است و بدون شک، این موضوعات در گزارش بان کی مون و احمد شهید گنجانده خواهد شد.
به این ترتیب، نتیجه اینگونه دیدارها آن میشود که بان کی مون با لحنی جسارت آمیز و مداخله جویانه خواستار آزادی «زندانیان سیاسی» در ایران شود و بگوید؛«با وجود وعدههای رئیسجمهور در طول مبارزات انتخاباتی و همچنین بعد از ادای سوگند، دولت جدید هیچ پیشرفتی در زمینه ترویج و حمایت از آزادی بیان و عقیده نداشته است.»
بان کی مون کرهای که کشورش اکنون تحت سلطه و سیطره آمریکاست و یانکیها در سرزمین آنها 15 پایگاه نظامی دارند و هر از گاهی سربازان آمریکایی به حریم مردم این کشور تعدی و تجاوز هم میکنند، در ادامه گزارش خود مدعی شده است که رسانههای ایران همچنان با محدودیتهایی از جمله احتمال تعطیلی مواجه هستند.
این در حالی است که به گفته کارشناسان، رسانههای کرهای حتی در کشور خودشان نمیتوانند گزارش و یا خبری علیه آمریکا و پایگاههای نظامی این کشور در خاک کره منتشر کنند و با محدودیتهای شدید رسانهای در این حوزه روبرو هستند.
بان کی مون در گزارش خود ادعا کرده که هنوز افراد بسیار دیگری نیز هستند که باید آزاد شوند. دبیرکل سازمان ملل همچنین از دولت ایران خواسته است تا آزادی فوری سران فتنه را بررسی کند.
این وضعیت نشانه آن است که همانگونه که پیش بینی میشد موضوع هستهای بهانهای بیش نیست و چه این موضوع حل بشود یا نشود غرب به فشارها و دشمنیهای خود علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد داد و بهانههای دیگری از جمله مسائل حقوق بشری را پیش خواهد کشید.
جام جم آنلاین
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
كسی نیست بپرسد چگونه مگر می شود از قبل هماهنگ نشده باشد واقعا جای تعجب دارد بعد هم رییس مجلس ودیگران اعتراض میكنند واقعا یا .............. .