«وصی خان» امروز یکشنبه از شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان در گفت وگو با ایرنا افزود: این عملیات نظامی در منطقه تربت در نزدیکی مرز ایران و طی چند مرحله با حضور گسترده نیروهای سپاه مرزی به منظور رهایی مرزبانان ربوده شده ایرانی صورت گرفت که در نهایت پس از درگیری با شبه نظامیان ؛ سه آفریقایی تبار و هشت ایرانی از دست گروگان گیرها رها شدند.
وی افزود: در میان ایرانی های نجات یافته خبری از پنج مرزبان ایرانی و تروریست های تحت تعقیب ( گروه تروریستی جیش العدل) نیست و افراد نجات یافته احتمالا به گروه های اشرار و قاچاقچی مواد مخدر در این منطقه تعلق داشتند که اقدامات کارشناسی به منظور علت آورده شدن این افراد به منطقه تربت از سوی نیروهای امنیتی پیگیری می شود.
روز گذشته سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان نیز گفت: موضوع آزادی مرزبانان ربوده شده کشورمان که در رسانه های پاکستانی منتشر شده از جانب مقام های ارشد سیاسی و امنیتی پاکستان درحال پیگیری است.
منابع خبری پاکستان روز شنبه ادعا کردند که در عملیات نیروهای سپاه مرزی این کشور 11 تبعه خارجی از جمله مرزبانان ربوده شده ایرانی در مناطق ایالت بلوچستان نزدیک مرز با ایران آزاد شدند.
شبکه خبری دنیا نیوز به نقل از وصی خان سخنگوی نیروهای سپاه مرزی پاکستان گزارش داد که در عملیات نیروهای امنیتی در منطقه تربت 11 تبعه ربوده شده خارجی از چنگ تروریست ها نجات داده شدند.
دنیا نیوز پس از آن در خبر فوری (بدون اشاره به تعداد مرزبانان پیدا شده کشورمان) مدعی شد: مرزبانان ربوده شده ایرانی نیز در میان اتباع خارجی آزاد شده در منطقه تربت قرار دارند.
در هفته گذشته مقامات ایران و پاکستان کمیته مشترکی به منظور رسیدگی به امور مرزی و تلاش های مشترک برای یافتن مرزبانان ربوده شده ایرانی در نشست سه روزه کمیسیون مشترک مرزی در شهر «کویته» مرکز ایالت بلوچستان پاکستان تشکیل داده بودند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»: