به گزارش جام جم آنلاین از پلیس آگاهی تهران بزرگ، در پی وصول اخبار و اطلاعاتی در مورد نگهداری دختربچه ای 3 ساله توسط یک زن و شوهر در منطقه قیام دشت، پرونده مقدماتی در این خصوص تشکیل و به دستور قاضی اجاقلو، دادرس شعبه اول بخش خاوران، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی با شناسایی محل نگهداری دختربچه سه ساله در منطقه قیام دشت – خیابان شهید باهنر به این محل مراجعه و در تحقیقات پلیسی اطلاع پیدا کردند که زن و شوهری 60 ساله اقدام به نگهداری دختربچه ای سه ساله به نام «فاطمه» می کنند که بررسی های بیشتر نشان داد که این زن و شوهر هیچگونه تولد بچه ای تاکنون نداشته اند.
با توجه به اطلاعات بدست آمده، کارآگاهان با اخذ دستور قضایی به محل نگهداری کودک مراجعه و در بازرسی از محل موفق به پیدا کردن دختربچه شدند.
با پیدا شدن فاطمه سه ساله و عدم ارائه هرگونه مدارک شناسایی و ثبت احوال از سوی این زن و شوهر، آنها نیز به همراه دختربچه سه ساله به پایگاه نهم آگاهی منتقل شدند.
این زن و شوهر در اظهارات خود مدعی شدند که حدودا سه سال پیش و در مسیر بازگشت به تهران در امامزاده ای توقف و بچه را در آنجا پیدا کرده اما به واسطه نداشتن بچه از مراجعه به پلیس و تحویل دادن وی خودداری و خودشان پس از نام گذاری دختربچه به نام «فاطمه»، تصمیم به بزرگ کردن وی گرفته اند.
رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اعترافات صریح زن و شوهر و به دستور مقام م قضایی قرار قانونی برای هر دو نفر آنها صادر و دختربچه نیز در اختیار شیرخوارگاه قرار گرفته است.
سرهنگ حسین زارع با اعلام دستور انتشار تصویر دختر بچه 3 ساله، گفت: همزمان با آغاز تحقیقات پلیسی برای شناسایی پدر و مادر واقعی فاطمه، دستور انتشار تصویر وی نیز از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است لذا از شهروندان و خانواده های محترم که در طول سه سال گذشته با طرح پرونده فقدان در جستجوی فرزند خود هستند درخواست میشود تا با شماره تماس 73948280 و 73948261 تماس بگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر