سالگرد مردی که راهبرد وصل را جایگزین سیاست فصل کرد؛

ویژگیهای مرحوم حبیبی از زبان دولتمرد ان و سیاستمداران

معاون اول رییس جمهوری از مرحوم حسن حبیبی به عنوان دولتمرد و سیاستمداری بی نظیری یاد کرد و گفت ان مرحوم قابل مقایسه با بسیاری از سیاستمدارانی که می شناسم، نیست.
کد خبر: ۶۴۱۱۳۱
ویژگیهای مرحوم حبیبی از زبان دولتمرد ان و سیاستمداران

اسحاق جهانگیری عصرجمعه در آیین نخستین سالگرد درگذشت زنده یاد حسن حبیبی افزود: مرحوم حبیبی فردی صبور در جلسات بود و از نظر دینداری ، انسانی متدین و بی ادعای واقعی بود.

وی به ساده زیستی و سلامت مالی مرحوم حبیبی اشاره و اضافه کرد: دکتر حبیبی در پست معاون اولی ریاست جمهوری انسانی بی نظیر و یاد وی همیشه دردل ملت ایران و فرهیختگان زنده خواهد بود .

جهانگیری ادامه داد: مرحوم حبیبی نقش کلیدی را در تاسیس برخی نهادهای فرهنگی از جمله بنیاد ایران شناسی و کتابخانه ملی داشت.

دکتر حسن حبیبی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس بنیاد ایران شناسی دوازدهم بهمن سال 91 به علت ایست قلبی درگذشت.

وزیر فرهنگ و آموزش عالی ، نخستین رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ، معاون اول رئیس جمهوری ، عضو هیئت امنای فرهنگستان های جمهوری اسلامی ایران و عضو هیئت امنای کتابخانه مجلس شورای اسلامی از سوابق اجرایی مرحوم دکتر حبیبی بود.

قالیباف: حبیبی فرزند خلف زمان خود بود

به کزارش خبرگزاری ها محمدباقر قالیباف شهردار تهران نیز، بعدازظهر امروز در مراسم سالگرد دکتر حبیبی اظهار داشت: حبیبی مرد بزرگی بود و در یک کلام فرزند خلف زمان خود بود.

وی تصریح کرد: حبیبی از جنس مردم بود و از سخنش جز صداقت و صفا چیز دیگری نمی‌جوشید.

شهردار تهران تاکید کرد: در حقیقت ما خدمتگزاران و مدیران باید بدانیم که حبیبی راهبرد وصل را در اداره کشور جایگزین سیاست فصل کرده بود.

قالیباف یادآور شد: حبیبی برای انقلاب، نظام و مردم با همه کار می‌کرد؛ در حقیقت وی یک سیاستمدار مهاجر بود.

شهردار تهران یادآور شد: ما باید بگوییم که حبیبی در حقیقت بزرگمردی بود که یک الگو برای همه ما به ارمغان گذاشت و آن الگوی تحقق منش اخلاقی در کنش سیاسی بود.

خاتمی : جای حبیبی به سادگی پر نمی شود

 سید محمد خاتمی رییس جمهور اسبق کشورمان در مراسم افتتاح بنیاد فرهنگی امیر کبیر در پیامی به شفیقه رهیده همسر زنده یاد حبیبی ضمن تجلیل از آن زنده یاد تاکید کرد جای بزرگی چون دکتر حبیبی در عالم علم و ایمان و فرهنگ و انسان دوستی و فضیلت به سادگی پر نخواهد شد.

در پیام سید محمد خاتمی که عصر جمعه در آیین گرامی داشت یاد آن مرحوم قرائت شد آمده است : هنوز داغ فراق عزیز گرامی حضرت آقای دکتر حبیبی که رحمت خدا بر او باد دلمان را می سوزاند و همواره خواهد سوزاند .

مرگ او برای همه آنان که فضیلت ، نیکی ، پاکی و سربلندی انسان را پاس می دارند خسارتی بزرگ است و تنها لطف ویژه حضرت پروردگار می تواند آن را جبران کند .

بسیار علاقه مند بودم که در مراسمی که در روز جمعه و در سالروز رحلت آن عزیز برگزار می شود حضور یابم و نسبت به شخصیت آن گرامی ادای احترام کنم ، متاسفم که به علت قرار و برنامه ای که لغو آن میسر نشد از این فیض محروم شدم و انشاء الله دراولین فرصت خدمت خواهم رسید و از موزه دیدن خواهم کرد.

رونمایی ازبنیاد امیرکبیر

سید حسن خمینی به همراه برخی دیگر از شخصیت‌های سیاسی از موزه و بنیاد فرهنگی امیرکبیر رونمایی کرد.

پس از پایان نخستین مراسم سالگرد مرحوم حسن حبیبی در بنیاد فرهنگی امیرکبیر، از موزه گنجینه اهدایی و مجموعه کتابخانه آن مرحوم رونمایی شد.

بر پایه این خبر سید حسن خمینی به همراه قالیباف و برخی دیگر از شخصیت‌های سیاسی از این موزه رونمایی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها