دهمین روز جشنواره سی ودوم تئاتر فجر با اتفاقی جالب همراه بود. در حالی این روزها در تالارهای نمایشی و محوطه تئاترشهر نمایشهای مختلفی اجرا میشود و این فضای تئاتری با حضور علاقهمندان به هنر نمایش روزهای شلوغ و گرمی را سپری میکند یک معرکهگیر دوره گرد از فضای جشنواره استفاده کرد و در حاشیه شمالی مجموعه تئاتر شهر اجرای معرکه گیری برپا کرد بود که با استقبال مردم رهگذر مواجه شد.
این معرکهگیر در روزها نخست جشنواره تئاتر فجر نیز اجرایی را در همان مکان به معرض نمایش گذاشته بود و گویا قصد رقابت با آثار بخش خیابانی را دارد با این تفاوت که او همان لحظه هزینه حضور خود را از مردم دریافت میکند.
این اجرای که نوعی از نمایش ایرانی کوچه و بازار محسوب میشود با هنر بی بدلیل میداندار آن توانسته حداقل برای دقایقی توجه را از روی جشنواره جدا کرده و به خود معطوف کند.
نمایش «سقراط» کاری حمیدرضا نعیمی در با استقبال گرم با صحنه تئاتر خداحافظی کرد. این نمایش که پیش از این در اجرای عمومی نیز مورد اقبال تماشاگران قرار گرفته بود.
در تالار حافظ نمایش «مکبث» کاری از شهاب آگاهی با تاخیری طولانی اجرای خود را آغاز کرد. این نمایش موسیقی با استقبال تماشاگران جوان و دانشجو مواجه شد که در نهایت به طور کلی نتوانست رضایت آنها را جلب کند.
از اجرای این نمایش هنرمندانی همچون لوریس چکناواریان، فریندخت زاهدی، حمید پورآذری، اصغر دشتی و ... حضور داشتند.
در تئاتر شهر برای روز دوم نمایش «شطرنج با ماشین قیامت» کاری از شاهین صیادی از کانادا روند ناموفق اجرای نخست خود را ادامه داد و بین کسانی از این نمایش دیدن کردند سوالی مطرح بود که معیارهای انتخاب آثار بخش بینالملل چه بوده و چه کسی آنها را انتخاب نموده است؟
همچنین در این نمایش «ماضی استمراری» به کارگردانی ندا هنگامی به دلیل حضور یکی از بازیگران این نمایش در اجرای نمایش «خشت خام» که در تالار مولوی اجرا میشود با 15 دقیقه آغاز شد که یکی از عوامل این نمایش از تماشاگران به دلیل تاخیر پیش آمده عذرخواهی کرد.
در بخش تئاتر خیابانی نمایش «یک داستان کاملا واقعی» کاری از نرگس خاککار از ملایر در هوایی بارانی اجرا شد که با استقبال گرم تماشاگران و مردم رهگذر همراه شد.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت