وقتی با خودتان یا فرد دیگری حرف میزنید مراقب کاربرد لغاتی مثل «هرگز» یا «همیشه» باشید به کار بردن جملاتی مثل «هرگز شرایط درست نمیشود» یا «من همیشه مورد ظلم واقع میشوم» باعث میشود احساس کنید عصبانیت شما موجه است و هیچ راهی برای حل مشکلتان وجود ندارد.
همچنین باعث فراری دادن یا تحقیر افرادی میشوید که احتمالا تمایل دارند برای یافتن راهحل به شما کمک کنند. به خودتان یادآوری کنید که عصبانی شدن چیزی را درست نمیکند و به وسیله آن احساس بهتری پیدا نخواهید کرد، حتی ممکن است بدتر هم بشوید.
بخشیدن شاید از قدرتمندترین ابزارهایی باشد که در اختیار بشر قرار داده شده است. اگر شاهد ناعدالتی یا ظلمی بودهاید و از وقوع آن خشمگین و عصبانی هستید، اجازه ندهید این احساس عصبانیت مدام در شما بزرگ و بزرگتر شده و به احساس کینه تبدیل شود، زیرا بیشتر از همه خودتان آسیب خواهید دید.
تمام موقعیتها را به همان بیعدالتی تعمیم ندهید و فکر نکنید همه دنیا بسیج شدهاند که حق شما را نابود کنند.
برخورد با بیعدالتیها را به مراجع قانونی بسپارید و خودتان سعی کنید با بخشیدن آرامش پیدا کنید، مسلما با عصبانیت شما چیزی حل نخواهد شد. بسیار غیرمنطقی است که انتظار داشته باشید همه، در تمام شرایط طبق خواستههای شما عمل کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: